Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 7:55 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

ależ tu cisza.. :roll: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 19, 2011 8:43 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Witajcie! :)
Wczoraj padłam po 50km na rowerze, ale dziś już wstałam, wypiję kawkę i zrobię wydarzenie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 19, 2011 9:07 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Si wu ple :P
http://www.facebook.com/event.php?eid=104716939626926

Gdyby były jakieś fotki, dajcie znać :ok:

Erin

Post » Wto lip 19, 2011 9:08 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Dzięki :)
magdajedral

Post » Wto lip 19, 2011 9:09 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Nie za ma co :)
Zawsze do usług :P

Erin

Post » Wto lip 19, 2011 10:02 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Słuchajcie, ja nic nie rozumiem :| Rozmawiałam przed chwilą z ta wolontariuszką z Żyrardowa i: podobno ktoś w sobotę robił zdjęcia kociąt? Czemu nie ma ich w wątku, ani na FB? Podobno jest dla nich jakiś DT... za 2 tygodnie. A baba już zaczyna się wahać. Że kotka będzie tęskniła itd. Trzeba je brać na cito! Możemy spróbować zmontować akcję i poszukać TDT.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 19, 2011 10:31 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Podrzucam! Czy ktoś coś wie?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lip 19, 2011 11:03 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Jak będzie wiadomo coś konkretnego to będzie o tym na wątku. Na razie sprawy trochę się pokomplikowały, ale nie będę o tym pisać bo nie ma sensu.

Jest DT, pozostanie anonimowy. Osobiście liczę, że uda się znaleźć szybciutko maluszkom domek.
magdajedral

Post » Wto lip 19, 2011 11:03 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

A kiedy chcecie je zabrać? Baba się rozmyśli!
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lip 19, 2011 11:19 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Nie rozumiem tej całej tajemniczej otoczki wokół tego zdarzenia.Chcecie,żeby te koty żyły czy nie?Czy będziemy czekać aż je baba utłucze a później płakać na forum jakie biedne koteczki?Nie rozumiem już nic o co w tym wszystkim chodzi.
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Wto lip 19, 2011 11:27 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Sinea pisze:Nie rozumiem tej całej tajemniczej otoczki wokół tego zdarzenia.Chcecie,żeby te koty żyły czy nie?Czy będziemy czekać aż je baba utłucze a później płakać na forum jakie biedne koteczki?Nie rozumiem już nic o co w tym wszystkim chodzi.

:ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok: :piwa:

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Wto lip 19, 2011 11:32 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

magdajedral pisze:Jak będzie wiadomo coś konkretnego to będzie o tym na wątku. Na razie sprawy trochę się pokomplikowały, ale nie będę o tym pisać bo nie ma sensu.

Jest DT, pozostanie anonimowy. Osobiście liczę, że uda się znaleźć szybciutko maluszkom domek.

Nie bardzo rozumiem, co się pokomplikowało, bo z posiadanych przeze mnie informacji wynika, że kociaki trzeba zabrać jak najszybciej 8O NA RAZIE baba zgadza się je oddać (jeszcze).
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lip 19, 2011 11:33 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Sprawa jest delikatna i dlatego na razie niewiele pisze na wątku. Będę znać konkrety to napiszę.
magdajedral

Post » Wto lip 19, 2011 11:40 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchom grozi śmierć u zbieraczki

Zofia&Sasza pisze:
magdajedral pisze:Jak będzie wiadomo coś konkretnego to będzie o tym na wątku. Na razie sprawy trochę się pokomplikowały, ale nie będę o tym pisać bo nie ma sensu.

Nie bardzo rozumiem, co się pokomplikowało, bo z posiadanych przeze mnie informacji wynika, że kociaki trzeba zabrać jak najszybciej 8O NA RAZIE baba zgadza się je oddać (jeszcze).

Zofia&Sasza jeśli uważasz że zrobisz to lepiej to bardzo proszę mogę się uciąć i nic nie robić w tej sprawie, bo według mnie "gdzie kucharek sześć tam ...."

Prosiłam o pomoc w znalezieniu DT (znalazłam i dziękuję za to) a najlepiej DS dla maluchów - i teraz tylko o to proszę.
W najbliższych dniach będzie potrzebny transport i o to też poproszę ale w odpowiednimc zasie.
magdajedral

[poprzednia][następna]