Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 18, 2011 23:27 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Gosiara pisze:
Amika6 pisze:
sabina1977 pisze: Hehe i Rudek dzisiaj:
http://imageshack.us/photo/my-images/714/img9108w.jpg/

Pozdrawia i dziękuje za wsparcie i pomoc :1luvu:

Sabina1977, to Rudek nie z dzisiaj :arrow: tylko z soboty (godz.20.00.34)

Obrazek

Czy mogłabyś zamieścić dzisiejsze zdjęcie?

Skąd takie przypuszczenia?

To nie są żadne przypuszczenia. Jak otworzy Ci się zdjęcie, to z prawej strony jest coś takiego jak dane obrazu -kliknij w to i rozwiną się informacje. M.in. data i czas zrobienia fotki : Date/Time: 2011-07-16 20:00:34
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Pon lip 18, 2011 23:28 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Gosiara pisze: Skąd takie przypuszczenia?

Obrazek

I nie jest to błąd ustawienia w aparacie, bo część wcześniejszych dat pokrywało się deklaracją autorki fotek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lip 19, 2011 0:09 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Mój Boże.
Oszustwo. Najszczęśliwsza i Amika6, jako pierwsze wpłacające, zrobią z tym porządek.
Chwała Bogu, że istnieją.

Kamari i Gosiara będą nam zdawać relację, jak Sabina znosi więzienie.
A Rudek już jakby poza miau. Gdzie indziej.

Zgnoić człowieka łatwo.
Krzysiekbolo

Post » Wto lip 19, 2011 4:35 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Moze i Rudek jest z soboty. Nie wiem. Nie sprawdzam. Stąd pomyłki. Nie wpadłabym na to.
A zamieszanie wynika stąd, ze mam inne rzeczy na głowie teraz. Ci co wiedzą jakie, wiedzą, dlaczego mogłam sie pomylic i tyle. Nie ma co wyjasniac.

Nie mam dojścia od dzisiaj do neta, moze sporadycznie, więc będę dzwonic do tych, których naprawdę interesuje sytuacja Rudka, a nie to, kiedy zostało zrobione zdjecie.

Pozdrawiamy :1luvu:
Proszę trzymac kciuki. Nadal. :ok:

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

Post » Wto lip 19, 2011 5:14 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

A teraz , bo sobie tak myślę, dlaczego mogłam wrzucic inne zdjęcie...
Idąc wczoraj podbic do pracy książeczkę ubezpieczenia...swoją...wiecie co wzięłam? :ryk:
Książeczkę kota :mrgreen:
Poważnie.

Więc rzeczywiście zdjęcie mzoe byc z soboty, bo jestem zakręcona na maxa :mrgreen: ostatnio.

Jednak mysle, że gdyby czekało Was to co mnie...dzisiaj...to w ogóle nie zdawalibyście relacji o kotku, bo bylibyscie myslami w innym miejscu.

A teraz jeszcze jedna propozycja: osoby, które naprawdę chcą zobaczyc Rudka na zywo, zapraszam do siebie po 10 sierpnia...to wtedy osądzicie czy kłamię czy nie.
Mówię powaznie. W ten sposób mozecie wszystko zweryfikować.
Ja zawsze prowadziłam dom otwarty, więc nie ma problemu.
Zapraszam.
I myślę, ze w ten sposób nie będzie niedomówień. To jest najprostszy sposób na wyjaśnienie wszystkiego :ok:

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

Post » Wto lip 19, 2011 7:47 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Krzysiekbolo pisze:Mój Boże.
Oszustwo. Najszczęśliwsza i Amika6, jako pierwsze wpłacające, zrobią z tym porządek.

Zgnoić człowieka łatwo.

Bardzo proszę zejdz ze mnie bo mi duszno :!:
Gosiara

Post » Wto lip 19, 2011 8:00 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Trzymajcie kciuki za Sabinę napisała mi ze jest na bloku operacyjnym i za 10 minut dostanie narkozę,czeka Ją poważna operacja,od której dużo zależy... :ok:
Gosiara

Post » Wto lip 19, 2011 8:07 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Niesamowite...z komórką na bloku operacyjnym...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto lip 19, 2011 8:34 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Takie dostałam info od Sabiny,napisała"Za 10 minut będę miała narkozę,do usłyszenia,potem"
Gosiara

Post » Wto lip 19, 2011 8:47 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Naprawdę się nie czepiam :D - tylko to dziwne i trochę mnie rozśmieszyło :lol: . Na 10 min przed narkozą jest sie po 'głupim jasiu' najczęściej....
Może to przejęzyczenie sms-owe, może co inne, ale brzmi śmiesznie...Może to tylko powiedzenie w sensie 'niedługo'. Musi być zdenerwowana.

Gosiara, czy Ty w końcu byłaś u Sabiny? Bo ten wątek ma tyle stron, że mi sie gubią informacje konkretne, pomiędzy nic nieznaczącymi postami.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 19, 2011 8:49 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Nie byłam...Miałam obfocić Rudka,ale Sabina mi powiedziała że jest w szpitaliku w lecznicy...Nie wiem gdzie ten szpital,jaki?Ja jak byłam operowana w Klinice w Grzawie, to siedziałam na sali z komórką,aż mnie zawołali na zabieg,wtedy musiałam zostawić wszystko w szafce i poszłam na sale operacyjną(Dostałam głupiego jasia,ale na mnie nie zadziałał)
Gosiara

Post » Wto lip 19, 2011 9:26 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Dajmy już spokój z tymi zaczepkami.
:ok: :ok: :ok: :ok: za operację.

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Wto lip 19, 2011 9:28 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Krzysiekbolo pisze:Mój Boże.

Zgnoić człowieka łatwo.
Krzysiekbolo, skoro nie wiesz o co chodzi, to nie wyrywaj się z takimi tekstami. Może sam masz takie zapędy i u innych też je od razu widzisz.

Kot samodzielnie nie je od piątku, alarmujące posty opiekunki i nagle zdjęcie całkiem nieźle wyglądającego kota.
Ciebie to nie zdziwiło, bo mnie tak i tylko dlatego sprawdziłam EXIF.
A wystarczyłoby nie pisać w komentarzu do zamieszczonej fotki, że to "dzisiejsze" zdjęcie i tym samym nie wprowadzać innych w błąd.

Rudzikowi i Sabinie życzę zdrowia :ok: :ok:

Ps. A skąd wiesz czy wpłacałam czy nie dla Rudka panienadzorujący?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lip 19, 2011 9:41 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Ja nie wpłacałam, oferowałam inną pomoc.
najszczesliwsza

Post » Wto lip 19, 2011 13:10 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za operacje :ok: :ok: :ok: :ok:
pwpw

[poprzednia][następna]