EverGreen pisze:Go!Go!, black_sheep, fanaberia - powiedzcie , w których klubach w Polsce organizujecie wystawy, na których te okropne rzeczy opisane przez was nie mają miejsca.
Chętnie pojadę i porównam - podajcie daty

jakie okropne rzeczy ?
- podpisywanie umowy o halę przez zarząd klubu ''panujący'', a nie ten, który zdał swe obowiązki ...
/ zapytaj w swoim klubie, albo poczytaj wątek - koszty wystawy oczami laika ... /
- że klub wstępnie ubiega się i zaprasza sędziego z wyprzedzeniem nawet dwu lat - oj, takich sędziów znam kilku ...
jestem też w posiadaniu ocen od takich sędziów, którzy do Polski na przestrzeni 11 lat zawitali tylko jeden raz ... i szczęśliwym trafem mój kot był im przydzielony !!!
a co do hali w Cieszynie - to ma ona ok.6660m kw. i nie zmieni tego ani ilość zgłoszonych kotów, ani ilość sędziów ...
EverGreen - może taki wakacyjny przykład ...
w biurze turystycznym wykupuję wczasy nad morzem ...
wsiadam do samolotu i ...
kiedy schodzę z pokładu - wdzię skaliste góry !!! no, powinnam się cieszyć - bo w końcu mam urlop i wykupiony wyjazd ?
ps. nie mam zwyczaju zadręczać organizatora ''koncertem życzeń'' ... ani nawet na wystawie dopraszać się przeniesienia kota do innego sędziego ...
każdej oceny słucham z uwagą !!! i każda z nich jest dla mnie ważna - co nie znaczy, że są sędziowie, których darzę szacunkiem i uznaniem