Moderator: Estraven
horacy 7 pisze:My polujemy na muchę ,wpadładła do mieszkania i bzyczy ,strasznie nas denerwuje.Przy okazji zbiliśmy jakieś tam naczynia w kuchni ,głośno było.Niuniek i Tajfun
MaryLux pisze:Wczoraj się strasznie zestresowałam. Duża złożyła transporter (od czasu, jak odszedł Psot, transporter stał sobie w częściach), to się wystraszyłam okropnie.
Duża musiała go szybciutko rozłożyć.
Inka
Haker1 pisze:Mój transporter stoi schowany w pomieszczeniu gospodarczym, czyli w pomieszczeniu po wsypie.
Tam jest taki mały magazyn dodatkowych kuwet, żwirku i jedzonka i tego nieszczęsnego transportera.
Haker nie lubiący widoku transportera.
Haker1 pisze:A nasza Babcia miała dzisaj dużo badań. Jakieś trzy specjalistyczne przyrządy ją oglądały.
Na szczęście dzisaj już nie ma temperatury, musieli jej zmienić dojście centralne, bo z prawej strony zrobiło się jej zapalenie żyły.
Ale już nie boli i ma lepszy głos. Nawet zadzwoniła do Dużej i poprosiła o żurek. A na dzisaj Duża ugotowała jej pomidorówki. Zaraz jedzie i nakarmi jeszcze Babcię, bo do 14 była na badaniach i nic nie mogła jeść. Potem u Babci była Duża Pysi, nakarmiła napoiła i do spania ułożyła
![]()
Babcia mówi, że nawet to miejsce nie jest takie straszne wszyscy mili i pomocni.
Haker
Fasolko i reszta pannic dbajcie o Dużą.
Buziaczki przesyłam
Pysia
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Wczoraj się strasznie zestresowałam. Duża złożyła transporter (od czasu, jak odszedł Psot, transporter stał sobie w częściach), to się wystraszyłam okropnie.
Duża musiała go szybciutko rozłożyć.
Inka
Jaki jest Wasz transporter?
U nas nie trzeba składać transportera![]()
Fasolka
anulka111 pisze:Jak zobaczę , to Ci powiem![]()
Gucio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości