ewkaa pisze:halbina pisze:
Jakie zbójeckie spojrzenie
spojrzenie lwa

ps. wiem, że się powtarzam ale... rety Aniu jakie piękne masz te Twoje sierściuchy

a mój apetyt na kradziejstwo Rysia rośnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Jak widac u mnie dalej jest remontowo-halbina robila wieczorem troche zdjec.....siatka wyszla duzo ciemniej na oknie niz w rzecyzwistosci wyglada jest oliwkowozielona.
Halina zostala ugryziona przez psa szkodnikow,bo "wyczul u niej jakies zwierzę"![]()
Nie wiem jak to halbina zrobila,ale rys tkaich min nie robi
mar9 pisze:ewkaa pisze:halbina pisze:
spojrzenie lwa![]()
ps. wiem, że się powtarzam ale... rety Aniu jakie piękne masz te Twoje sierściuchy![]()
a mój apetyt na kradziejstwo Rysia rośnie![]()
anulka111 pisze:mar9 pisze:ewkaa pisze:halbina pisze:
spojrzenie lwa![]()
ps. wiem, że się powtarzam ale... rety Aniu jakie piękne masz te Twoje sierściuchy![]()
a mój apetyt na kradziejstwo Rysia rośnie![]()
Mieszkanie moje ,miska z bozita tez...ale ten kot to obcy kot-takich min Rys nie robi.....choc halbina z tego co pamietam to wczoraj "muczała"![]()
anulka111 pisze::ryk:Bo Rys to maleństwo
![]()
A tak na serio to trzy miski byly i trzy koty jadly,przy czym Rys z dwoch misek,Smakusia z dwoch ,a Gucio z jednej![]()
halbina pisze:anulka111 pisze::ryk:Bo Rys to maleństwo
![]()
A tak na serio to trzy miski byly i trzy koty jadly,przy czym Rys z dwoch misek,Smakusia z dwoch ,a Gucio z jednej![]()
to już brzmi prawie jak zadanie z matematyki na nowej maturze...![]()
Pies sąsiadów mnie pogryzł, Ryś jak patrzy na mnie - wszyscy widzą... chyba nie jestem pożądanym gościem...
halbina pisze:anulka111 pisze::ryk:Bo Rys to maleństwo
![]()
to już brzmi prawie jak zadanie z matematyki na nowej maturze...![]()
Pies sąsiadów mnie pogryzł, Ryś jak patrzy na mnie - wszyscy widzą... chyba nie jestem pożądanym gościem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, MB&Ofelia i 8 gości