Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mrata pisze:Czasem (najczęściej) trzeba odrobaczać dwa razy... Mam nadzieję, że to tylko toksyny po robalach.
Gdzie się wybierasz na studia ? W Gdańsku mam pokój dla człowieka z kotami...
Mrata pisze:Z Torunia jest dość dużo osób- Agn, PearlRain, Asia_Siunia, becia_73, justyna p - może coś wiedzą, daj posta o mieszkaniu na koci-łapci, albo umieść w swoim podpisie.
Prakseda pisze:Witaj wsród kociarzy!
Cudownie, że wzięłaś te kociątka.Będa Twoimi najlepszymi przyjaciółmi.
Oby zdrowo rosły.
O kociej padaczce przeczytasz w necie. Czasami takie objawy powoduje np tasiemiec. Kociaki trzeba odrobaczać kilkakrotnie, ale delikatnie. Nie zbyt mocne dawki.
Margoth pisze:No i stało się. Wzięłam drugiego biedaka. Obecnie przebywa w oddzielnym pokoju, dopóki nie zostanie odrobaczony.
Co się okazało... przed chwilą on również miał atak padaczki! I to naprawdę przerażający. Myślałam, że już nie odzyska świadomości. Czy ktoś wie dlaczego tak się może dziać?? Czy przed odrobaczaniem Wasze koty też przechodziły coś takiego??
Dodatkowo zauważyłam, że kotek nie posiada nad jednym okiem wibrysów, jakby w ogóle nie wyrosły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, raiya, Szymkowa i 68 gości