Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 20:26 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Dzielna dziewczynka :)

A Tobie Bianka po stokroć dzięki za DT :1luvu:
magdajedral

Post » Nie lip 17, 2011 20:30 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Nie ma za co. Ona nie mogła tam zostać!
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lip 17, 2011 21:14 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Wieczorne wiesci z lecznicy-chlopaki sa zaopiekowani.
Marcel-nie musial byc dzis ani razu wyciskany gdyz sam sie zalatwil. Jest na lekach przeciwbolowych i przeciwzapalnych i bedzie konsultacja ortopedyczna.
Misiek-jest na lekach przeciwzapalnych i antybiotyku,do oczu ma krople. Czeka na konsultacje kardiologiczna.
Generalnie oba koty sa zaopiekowane od kazdej strony i maja sie kurowac.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lip 17, 2011 22:24 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Marzenia11 pisze:vailet - pamiętaj, ja mam takie wewnętrzne przekonanie, ze każdy kto w swoim całym życiu uratował choćby jednego kota, ma miejsce w niebie.
Jutro idę z rtg do dr Siedlickiego :ok: :ok: :ok:

Jezuuu...nie strasz mnie :( a co jak próbujesz i nie uda się pomóc? :cry: Dziękuję za jutro :1luvu: :1luvu: u Bejbi wet sugeruje IBD,ale to raczej przypuszczenia bo raz zaparcia,potem biegunki sporadycznie,ale śluzu nie widziałam nigdy,jedynie krew :( Po karmach gastro uciska chyba ją gdzieś u góry przy przeponie bo takie dźwięki straszne wydaje :( Zdrówka dla wszystkich choruszków :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lip 18, 2011 0:29 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

vailet pisze:Jezuuu...nie strasz mnie :( a co jak próbujesz i nie uda się pomóc? :cry:

zawsze jak zabierasz kota chorego z miejsca gdzie na nic nie może liczyć to od pierwszego dnia dajesz mu tyle miłości i bezpieczeństwa, ze to juz jest pomoc. A że czasem leczenie nie przynosi skutku - tak tez się dzieje, a wtedy dajesz mu to, ze odchodzi otoczony miłością i pozostaje w pamięci.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lip 18, 2011 5:35 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

a jak dzisiejsze nowinki ?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon lip 18, 2011 7:38 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać na działanie leków, poprawę, a konsultacje dopiero będą organizowane. To co jeszcze wiem to to, że Misiek jest bardzo zestresowany, niestety.. Jutro będę w lecznicy to porobię trochę fotek (jeśli zostanę wpuszczona do szpitalika).

Czyli kciuki nieustannie za zdrowie kocurków, jakieś pomysły na fanty na bazarek - bo koszty rosną bardzo każdego dnia no i szukanie dt, ratowanie pozostałych trzech kotow, ktore są jeszcze w schronie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lip 18, 2011 8:23 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Trzymam mocne :ok:
Znalazłam 2 smyczki mitsubishi już w nowym mieszkaniu - mogą być na bazarek dla fanów tej marki ?? :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon lip 18, 2011 8:28 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Myslę, ze tak.
W jakim NOWYM mieszkaniu??? :D

Marzenia11

Post » Pon lip 18, 2011 8:41 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Marzenia11 pisze:Myslę, ze tak.

No w tym naszym ;D ono jest stare ale dla nas nowe w porównaniu z mieszkaniem u mamusi :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon lip 18, 2011 10:49 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Jus87 pisze:
Marzenia11 pisze:Myslę, ze tak.

No w tym naszym ;D ono jest stare ale dla nas nowe w porównaniu z mieszkaniem u mamusi :mrgreen:

Jus87 - gratuluję nowego/starego mieszkania :ok: :ok: :ok:

Wieści z lecznicy są w miarę oki. Misiu siedzi w centralnym punkcie klatki i podsypia. Obecność wetki obok Misia w żaden sposób w drzemce mu nie przeszkadzała :wink: Z wyjątkiem nieciekawie wyglądających okolic oczu wetka nie ocenia stanu Misia jako dramatyczny i tego będę się trzymała ..... (problem polega w skali ocen - co jest, a co nie jest dramatyczne :? )

Marcel - oki :ok: :ok: :ok:

Myślałam o pieluchach dla Marcela skoro sam podsikuje - niestety uszkodzona miednica wyklucza zastosowanie pieluch na razie. Konsultacje ortopedyczne najwcześniej jutro ....

Po południu będę ustalała konsultacje kardiologiczne dla Misia. Na razie chyba konsultacji okulistycznych nie będzie - poczekamy na zadziałanie zaserwowanych Misiowi doocznie kroplelek :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lip 18, 2011 10:57 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Bianka 4 pisze:Stwierdziłam, że skoro moje koty są zdrowe, szczepione i przyjacielskie to nie będę małej zamykała w dusznej łazience. Jest w wieku, w którym musi oswajać się ze wszystkimi bodźcami, żeby wyrosnąć na dzielnego kota.

Matko 8O bez kwarantanny????? przecież to nie rozsądne :twisted: :twisted:
a jeszcze parę postów wcześniej Marzena jak lew walczyła o nią.....

Marzenia napisała:
Mi chodzi o kota. Teraz szaleje pp, wiem że bierzesz często kociaki z róznych miejsc, jakie masz mozliwości kwarantanny?

widocznie nie wszędzie szaleje pp...
hipokryzja....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lip 18, 2011 20:16 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Wieczorne wieści z lecznicy:
Marcel - dzisiaj musial być wyciskany, byc może uda się dzisiaj ortopedyczna konsultacja. mają w leczanicy dużo zabiegów, ale może się uda.
Misiek - niestety chłopina baaardzo zestresowany i przestał dzisiaj pić. Dostał kroplówkę podskórną dodatkowo. Kocurku, daj radę i się tylko nie poddawaj!

Nie rezygnujcie chłopaki, bo dopiero teraz macie szansę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lip 18, 2011 21:01 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Dziękuję Marzenia11 :D za konsultacje i czekam na PW :wink: Jako jedyna szybko się zgodziłaś w ciemno bo mnie nie znasz przecież.Oczywiście smarti też dziękuję bo dała Ci cynk :D Trzymam za koteczki by wyszły z tego i cieszyły się długim życiem :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lip 18, 2011 21:09 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

vailet pisze:Dziękuję Marzenia11 :D za konsultacje i czekam na PW :wink: Jako jedyna szybko się zgodziłaś w ciemno bo mnie nie znasz przecież.Oczywiście smarti też dziękuję bo dała Ci cynk :D Trzymam za koteczki by wyszły z tego i cieszyły się długim życiem :ok: :ok: :ok:

a po co miałabym Cię znać na wizytę u weta?? 8O :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]