Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:hmm dziwne tamto jest. radzą karmić mlekiem ludzkim, a już w ogóle najlepiej żadnym mlekiem nie karmić, tylko dawać mięso...
Ja karmię mlekiem RC.
jak ty "wyciskałaś" te kupy? no ja masuję im te brzuchy dość mocno i naciskam brzuch, żeby cośtam wreszcie z nich wylazło, ale ciągle mi się wydaje, że za mało z nich zeszło..
Summer jest superwybredna. Tego nie, tamtego nie. Co nie podam, to jest be![]()
ser biały odpada, ser biały z żółtkiem odpada, ugotowany ryż z wołowiną odpada, puszka animondy odpada, puszka goumertu łaskawie coś skubnie, ale tylko tuńczykowej, przedwczoraj ugotowanego kurczaka nie tknęła :/.. no luudzie ja tu skaczę co by tu jej nie przyszykować, a tu wszystko fee. wczoraj podałam jej gerberka, liznęła 2 razy i koniec![]()
Psy i szczury pod względem jedzenia wygrywają. co nie podasz, to zjedzą i jeszcze będą prosić o dokładkę
klauduska pisze:Zofia&Sasza nadal karmię z butelki.. Kasia, u której były przez tydz odchowała wiele maluchów i mówiła, żebym tak 40-50ml wody dawała im z mlekiem przy karmieniu każdorazowym. no to ja tyle daję, ale trochę zostawiają zawsze.
nie wiem też ile dawać tego gerberku. wczoraj dałam im po 1,5 łyżeczki do herbaty i troszkę zostawiły + piły jeszcze mleko, ale tylko trochę..
ma ktoś jakieś pomysły co podawać Summer? jak tak dalej będzie "jadła" to się zagłodzi jeszcze :/ :/ :/
tajdzi, u Kasi już miały to rozwolnienie [przynajmniej Cherry na pewno miał] i jak odbierałam je od niej, to on miał mega brzuchol. Następnego dnia, jak go wyciskałam pod kranem to ze 2min non stop z niego leciało, brzuch był tak wielki.
klauduska pisze:nie podałam. myślałam, że im przejdzie po tym nifro. a jak to podać i ile w takim razie? smecta poza tym nie jest na biegunkę czasem? one biegunki nie mają, tylko rozwolnienie i załatwiają się tylko jak ja je zmuszam. same nic nie robią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości