Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 1:31 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Obrazek

cześć :D
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie lip 17, 2011 1:49 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Koszmaria pisze:Obrazek

cześć :D

Hej,witaj :D
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 17, 2011 12:26 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Dziś Bejbi idzie popołudniu do weta.Niestety kupa jeszcze luźniejsza :( Myślę że powinna dostać tak jak przy pierwszej wizycie zastrzyk przeciwzapalny bo wtedy kupa była ładna.W niedzielę zawsze duże kolejki u weta.Mimo że teraz samo gastro RC je z wyboru to kupa brzydka.Mam taki dwojak i w jednej części ma gastro,a w drugiej Animonda.Krakvet wkurzył mnie maxymalnie bo w piątek (trzeci już raz) przysłali Eukanubavet intestinal przeterminowaną znowu :!: o 3 miesiące.Mam ich dość i więcej nic nie zamówię choć mają najtaniej.Nie dawałam Bejbi wogóle tej karmy,nawet nie wiem czy by jej smakowała.16zł. straciłam bo chciałam zaoszczędzić.Już mam dosyć wydzwaniania tam i denerwowania.Gadanie z nimi to, że to jeszcze można dać, bo nie jest aż tak stare :x Nie lubię kupowania przez neta bo boję się zawsze takich sytuacjii.Trzeba czekać następny tydzień,przysyłają nie to znowu tydzień i w końcu i tak można powiedzieć tej karmy nie mam,a mówiłam im żeby dali znać jeśli tego nie ma to wezmę coś innego np.Animondy.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 17, 2011 16:11 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

No głupia sprawa z tą karmą, ja czasami, jak mnie bida przyciśnie - świadomie kupuję taniej taką z kończącym się terminem przydatności - ale nigdy przeterminowaną, no i moje koty są zdrowe! To już skandal - sklep powinien taką karmę przeceniać i informować co i jak! Szczególnie w przypadku karm weterynaryjnych - przecież one są kupowane dla chorych zwierząt! A już przekonywanie klienta, że karma "nie jest taka stara" - w ogóle wymyka się kulturalnym komentarzom :-(
Kciuki za malutką :ok:

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Nie lip 17, 2011 20:43 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

My też witamy śliczną Bejbi.
My tu nowi jesteśmy na forum i zaciskamy całkiem nowe i świeże kciuki za malutką.
Co do karmy - szkoda słów.
To jest jakaś firma?
Istnieje przecież coś takiego jak Obrona praw konsumenta.
Trzeba mieć tupet.
Życzymy zdrówka i już nigdy więcej przeterminowanych karm :ok: :ok:

Iza
Laki Luk :kotek:
ObrazekObrazek
Chcesz Nas lepiej poznać?? Kliknij na nasze zdjęcie.

Issa

Od: Wto lip 05, 2011 19:04

Post » Nie lip 17, 2011 20:45 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

jak tam Bejbi?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Nie lip 17, 2011 21:17 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Bejbusiu, Ciocia mowi dobranoc i caluje! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 17, 2011 21:17 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Michael_84 pisze:My też witamy śliczną Bejbi.
My tu nowi jesteśmy na forum i zaciskamy całkiem nowe i świeże kciuki za malutką.
Co do karmy - szkoda słów.
To jest jakaś firma?
Istnieje przecież coś takiego jak Obrona praw konsumenta.
Trzeba mieć tupet.
Życzymy zdrówka i już nigdy więcej przeterminowanych karm :ok: :ok:

Iza
Laki Luk :kotek:

Witam,bardzo się cieszę że zajrzał do Bejbi ktoś nowy :D To internetowy sklep.Kazali dać karmy do schroniska lub wetowi :x wet popatrzył co ja mówię i chyba go to ździwiło bo powiedział że po to jest termin ważności i nie wolno sprzedawać przeterminowanych karm.Tymbardziej weterynaryjną :?: Ja czytałam opinię o tym sklepie,ale myślałam że akurat na mnie nie trafi :mrgreen: a jednak.Ja tego Bejbi nie dam, tam jest potas,a nie wiem przeterminowany czy może zaszkodzić.Ja naprzykład bardzo źle potas znoszę bo w tabletkach pali żołądek,a w kroplówie słabo mi było.Dzięki za zdrówka i nigdy więcej takich karm :wink:
Wogóle to wet mi odradzał karmę która jest i na biegunki i zaparcia,a ja jednak kupiłam i za karę teraz mam :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 17, 2011 21:23 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Lisabeth pisze:No głupia sprawa z tą karmą, ja czasami, jak mnie bida przyciśnie - świadomie kupuję taniej taką z kończącym się terminem przydatności - ale nigdy przeterminowaną, no i moje koty są zdrowe! To już skandal - sklep powinien taką karmę przeceniać i informować co i jak! Szczególnie w przypadku karm weterynaryjnych - przecież one są kupowane dla chorych zwierząt! A już przekonywanie klienta, że karma "nie jest taka stara" - w ogóle wymyka się kulturalnym komentarzom :-(
Kciuki za malutką :ok:

Lisabeth,to co innego jak kończy się termin i świadomie kupujesz,a ta jest o wiele taniej niż w innych sklepach internetowych bo dobrze wiedzą o ważności i głupa palą że jakaś promocja czy coś.By napisali że po terminie to nikt by nie kupił.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 17, 2011 21:25 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Vailet, a nie robisz zakupów w zooplusie? Ja już ponad rok i prawie regularnie, a nigdy nie dostałam niczego przeterminowanego, tyle że paczki długo idą.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie lip 17, 2011 21:29 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Edytka1984 pisze:jak tam Bejbi?

Była u weta i dostała zastrzyk do domu na jutro(ostatni).Posiew za tydzień.Myślę że te zastrzyki coś dały,ale dupka ją boli :( Kupal wygląda innaczej mimo że laxowaty,ale bez tej żółci na końcu.Apetyt się poprawił(odpukać).Hepatil później jeszcze dam bo widzę że jak wczoraj dałam to było jej lepiej.Weta prawie teraz tydzień nie będzie.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 17, 2011 21:33 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

kalair pisze:Bejbusiu, Ciocia mowi dobranoc i caluje! :1luvu:

:D Dobranoc kalair,Bejbi dziękuję i miałczy że liziu :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 17, 2011 21:35 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

liszyca pisze:Vailet, a nie robisz zakupów w zooplusie? Ja już ponad rok i prawie regularnie, a nigdy nie dostałam niczego przeterminowanego, tyle że paczki długo idą.

Nie bo to pierwsze moje karmy przez net :mrgreen: Kupiłam od razu różne na próbę i tylko z tą weterynaryjną jest problem.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 18, 2011 5:36 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Bejbi kochana,malutka dziewuszko trzymaj się i zdróweczka życzę
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon lip 18, 2011 13:42 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Edytka1984 pisze:Bejbi kochana,malutka dziewuszko trzymaj się i zdróweczka życzę

Dzięki Edytka1984 :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]