Dwa małe kotki potrzebują domu !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 19:48 Dwa małe kotki potrzebują domu !

Wiem,że na tym forum są sami przyjaźni zwierzętom ludzie, stąd też postanowiłam zwrócić się do Was o pomoc. Jakieś 3 tygodnie temu udało mi się uratować (odłowić) dwa najsłabsze kociaki z miotu kotki ogrodowej. Kotka ta miała sześć maluchów (co roku maluchy można zobaczyć rozjechane na parkingach...niestety) i zdecydowanie nie radziła sobie z tak dużą gromadką. Udało mi się złapać tylko te dwa, ponieważ "mądrzy" sąsiedzi przepłoszyli resztę kotów wodą :/ Ale wracając do tematu. Kociaki miały świerzb, były wychudzone, do tego miały problemy z oczkami. Przeszły przez całą serię zabiegów leczniczo-kosmetycznych i oto są! Piękne, czarne, zdrowe, zaszczepione, ufne i oddane człowiekowi! Kociaki mają aktualnie 2 miesiące, jest to więc idealny czas na znalezienie nowego domku Coca (chłopak) i Cola (dziewczynka), bo tak mają na imię, starają się znaleźć szczęśliwy dom! Może poszukujecie kociaka? Może chcielibyście dać dom małej, puchatej, mruczącej przez sen istocie ? Jeżeli tak, to proszę odezwijcie się ! Prześlę Wam zdjęcia, zorganizujemy spotkanie zapoznawcze ! Maluchy bardzo potrzebują Waszej pomocy! A może ktoś ze znajomych chciałby przygarnąć kotka? Bardzo proszę Was o pomoc ! Popytajcie, poopowiadajcie przyjaciołom i razem znajdźmy dom dla tych maluchów !

Coca ;)

Obrazek

Cola ;)

Obrazek

astramus

Od: Nie lip 17, 2011 19:41

Post » Nie lip 17, 2011 19:58 Re: Dwa małe kotki potrzebują domu !

astramus, kciuki za domy! Koniecznie zamieść jak najwięcej ogłoszeń w sieci.
A poza tym, najlepsze, co możesz zrobić, to wysterylizować mamę kociąt.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto lip 19, 2011 20:41 Re: Dwa małe kotki potrzebują domu !

UWAGA ! UWAGA ! Coca znalazł nowy, myślę, że wspaniały dom!

astramus

Od: Nie lip 17, 2011 19:41

Post » Wto lip 19, 2011 20:45 Re: Dwa małe kotki potrzebują domu !

astramus pisze:UWAGA ! UWAGA ! Coca znalazł nowy, myślę, że wspaniały dom!

SUPER :ok: :ok: :ok:
Napisz proszę, skąd jesteś. Warto by było odłowić kocią mamę do klatki - łapki i wysterylizować. Po co mnożyć kocie nieszczęścia?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00