Wiem,że na tym forum są sami przyjaźni zwierzętom ludzie, stąd też postanowiłam zwrócić się do Was o pomoc. Jakieś 3 tygodnie temu udało mi się uratować (odłowić) dwa najsłabsze kociaki z miotu kotki ogrodowej. Kotka ta miała sześć maluchów (co roku maluchy można zobaczyć rozjechane na parkingach...niestety) i zdecydowanie nie radziła sobie z tak dużą gromadką. Udało mi się złapać tylko te dwa, ponieważ "mądrzy" sąsiedzi przepłoszyli resztę kotów wodą :/ Ale wracając do tematu. Kociaki miały świerzb, były wychudzone, do tego miały problemy z oczkami. Przeszły przez całą serię zabiegów leczniczo-kosmetycznych i oto są! Piękne, czarne, zdrowe, zaszczepione, ufne i oddane człowiekowi! Kociaki mają aktualnie 2 miesiące, jest to więc idealny czas na znalezienie nowego domku Coca (chłopak) i Cola (dziewczynka), bo tak mają na imię, starają się znaleźć szczęśliwy dom! Może poszukujecie kociaka? Może chcielibyście dać dom małej, puchatej, mruczącej przez sen istocie ? Jeżeli tak, to proszę odezwijcie się ! Prześlę Wam zdjęcia, zorganizujemy spotkanie zapoznawcze ! Maluchy bardzo potrzebują Waszej pomocy! A może ktoś ze znajomych chciałby przygarnąć kotka? Bardzo proszę Was o pomoc ! Popytajcie, poopowiadajcie przyjaciołom i razem znajdźmy dom dla tych maluchów !
Coca 
Cola