Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 15:39 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

w sobotę byłyśmy z mukki u p. Hanki, zawiozłyśmy karmę dla kotków, kotki b. dziękowały :D

Mam w aparacie trochę zdjęć, pokażę we wtorek :ok: Będzie Bingusio, Kacperek, Figunia, Muszka, Lodziusia :!: (specjalnie dla AniWrocław) :) Bambusek, Koziołek ...

Było b. gorąco, większość kotków w wyszukanych zacienionych miejscach smacznie spała i nie bawiła gości, dwa kotki zostały zawiezione przez mukki do veta na testy i szczepienia (testy (-) :ok: )

Zaglądnijcie proszę we wtorek wieczorem - będą super zdjęcia :1luvu:
Pako

Post » Nie lip 17, 2011 15:57 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

:1luvu: oczywiście niecierpliwie czekam.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie lip 17, 2011 17:28 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

A jak się Bingusio czuje? :)

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Nie lip 17, 2011 18:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

weatherwax pisze:A jak się Bingusio czuje? :)

Bingusia zobaczyłam pod jabłonką na ławeczce, leżał w cieniu na miękkiej podusi, ale nie taki skulony jak ostatnio, tylko wygodnie wyciągnięty królewicz, pogłaskałam słoneczko, przewrócił się na plecki, potem poturlał rozkosznie w prawo, w lewo, potem znowu w prawo, potem wstał dał bęcka w aparat fotograficzny, zeskoczył na trawkę poturlał się jeszcze kilka razy (cały czas głaskany), a potem poszedł na spacer w krzaczki :ryk:

Przy głaskaniu czuje się kosteczki, chudziutki jest :cry: Ale wygląda (ładna sierść, bystre oczka) i zachowuje się jak kotek zadowolony i bardzo zainteresowany światem, no i domagał się głasków, bodząc moją rękę trzymającą aparat foto :love: :smiech3:

Dokumentacja fotograficzna będzie we wtorek, zajrzyj proszę :)
Pako

Post » Nie lip 17, 2011 21:45 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Pako pisze:

Bingusia zobaczyłam pod jabłonką na ławeczce, leżał w cieniu na miękkiej podusi, ale nie taki skulony jak ostatnio, tylko wygodnie wyciągnięty królewicz, pogłaskałam słoneczko, przewrócił się na plecki, potem poturlał rozkosznie w prawo, w lewo, potem znowu w prawo, potem wstał dał bęcka w aparat fotograficzny, zeskoczył na trawkę poturlał się jeszcze kilka razy (cały czas głaskany), a potem poszedł na spacer w krzaczki :ryk:

Przy głaskaniu czuje się kosteczki, chudziutki jest :cry: Ale wygląda (ładna sierść, bystre oczka) i zachowuje się jak kotek zadowolony i bardzo zainteresowany światem, no i domagał się głasków, bodząc moją rękę trzymającą aparat foto :love: :smiech3:

Bardzo dziękuję! :)
Może on jest chudziutki po tym epizodzie chorobowym, ale teraz, jak już jest weselszy i bardziej zainteresowany światem i życiem na pewno będzie się lepiej czuł i nabierze z czasem trochę ciałka. W to wierzę! :D :ok:

weatherwax

Post » Pon lip 18, 2011 9:00 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

weatherwax pisze:
Pako pisze:

Bardzo dziękuję! :)
Może on jest chudziutki po tym epizodzie chorobowym, ale teraz, jak już jest weselszy i bardziej zainteresowany światem i życiem na pewno będzie się lepiej czuł i nabierze z czasem trochę ciałka. W to wierzę! :D :ok:

Ja też :ok:
Pako

Post » Pon lip 18, 2011 9:06 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Zaglądam i podczytuję...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 18, 2011 10:44 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

MaryLux pisze:Zaglądam i podczytuję...

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto lip 19, 2011 7:49 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

W sumie kociarnia wyglądała rześko i wesoło. Są dwa śliczne tricolorki i dwa koty bez ogona :)
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Wto lip 19, 2011 16:36 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Sesja zdjęciowa Bingusia z pozdrowieniami dla weatherwax :) :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
:love:
Ostatnio edytowano Wto lip 19, 2011 17:16 przez Pako, łącznie edytowano 1 raz
Pako

Post » Wto lip 19, 2011 16:56 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Kacperek specjalnie dla Bozena54 :1luvu:
Obrazek Obrazek

Lodziusia pozdrawia AnięWrocław :1luvu: (koteczka była u lekarza i tylko dzięki temu, że była w transporterku udało się zrobić jej zdjęcie), żałuję, że zdjęcie nie jest bardziej wyraźne – bo to koteczka o najpiękniejszych oczach na świecie :love:
Obrazek

Bambusek dla mukki :1luvu:
Obrazek

I pozostała kociarnia gorąco pozdrawia miłośników kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pako

Post » Wto lip 19, 2011 17:06 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Ojej! Bardzo, bardzo dziękuję! :)
Jaki z Bingusia śliczniak kochany jest! :1luvu:

weatherwax

Post » Wto lip 19, 2011 17:19 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Kocurek nie tylko śliczny, ale cudnie miziasty jest :)
Pako

Post » Wto lip 19, 2011 19:21 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Pako pisze:Kacperek specjalnie dla Bozena54 :1luvu:
Obrazek Obrazek

Lodziusia pozdrawia AnięWrocław :1luvu: (koteczka była u lekarza i tylko dzięki temu, że była w transporterku udało się zrobić jej zdjęcie), żałuję, że zdjęcie nie jest bardziej wyraźne – bo to koteczka o najpiękniejszych oczach na świecie :love:
Obrazek

Bambusek dla mukki :1luvu:
Obrazek

I pozostała kociarnia gorąco pozdrawia miłośników kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moja Lodziusia kochana :1luvu: Dzięki dziewczyny :1luvu:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto lip 19, 2011 19:39 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdjęcia s.57i59

Dziękujemy za fotki Kacperka i trzymamy kciuki za lepsze samopoczucie :ok: :ok: :ok: :ok:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

[poprzednia][następna]