almathea pisze:pozdrawiam i czekamy na Was wszystkich w Opolu
nadal czekam na odpowiedź, bo nie wiem, czy jest sens zgłaszać koty
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
almathea pisze:pozdrawiam i czekamy na Was wszystkich w Opolu
Mumia pisze:Jestem członkiem DCC.
Czy to prawda, że członkowie DCC będą przyjmowani na wystawę jako członkowie z innej federacji?
Mumia pisze:chcę zgłosić koty w klasie 9 i 11
i przecież jestem członkiem FIFE, bo należe do DCC
lrafal pisze:Członkostwo DCC w FPL (i tym samym w FIFe) zostało zawieszone ale udział w wystawach członkom klubów z poza FIFe zapewnia art 8.2 reg. wystawowego FIFe.
Ruvil pisze:Wystawiając kota w klasie 9 (brakuje 2 CAC'ów do CH), jako członek DCC czyli obecnie z poza FIFe – czy uzyskane CAC'e będa się liczyć do CH? Proszę o odpowiedz organizatora wystawy lub kogoś kompetentnego. Dziękuję.
Ruvil pisze:Wystawiając kota w klasie 9 (brakuje 2 CAC'ów do CH), jako członek DCC czyli obecnie z poza FIFe – czy uzyskane CAC'e będa się liczyć do CH? Proszę o odpowiedz organizatora wystawy lub kogoś kompetentnego. Dziękuję.
Viridian pisze:Ciekaw jestem bardzo co dzieje się jeśli w ciągu tych 30dni tytułu się nie zgłosi. Regulamin nie przewiduje chyba takiej opcji.
Pluszaki pisze:black_sheep pisze:A ja popieram korcia8820. Jaką mam pewność że "sąsiadki" nie chcą mi np. otruć kota? A taka sytuacja również jest możliwa.Nie znamy przecież ludzi i ich zamiarów.
Nigdy bym nie pomyślł, że sąsiad na wystawie możę mi otruć kota![]()
dźinx pisze:Pluszaki pisze:black_sheep pisze:A ja popieram korcia8820. Jaką mam pewność że "sąsiadki" nie chcą mi np. otruć kota? A taka sytuacja również jest możliwa.Nie znamy przecież ludzi i ich zamiarów.
Nigdy bym nie pomyślł, że sąsiad na wystawie możę mi otruć kota![]()
To obyś się kiedyś nie zdziwił! CZEGO NIKOMU NIE ŻYCZĘ!!!
Niekoniecznie sąsiad.
Wierzę w ludzi, ale ...
Go!Go! pisze:jak sobie życzysz dowodów - zapytaj forumową DoBo - o jej koteczkę szylkretową, która wystawiała w Łodzi ...
to było kilka lat temu, ale powinna pamiętać ...
a u brytoli - takie zdarzenie przytrafiło się Panu Bri Beri - Jerzy Matysiak w Gdańsku ...
wszystkie epizody za czasów FPL, bo za czasó SHKRP - mogłeś dostać po mordzie, mieć przedziurawione opony ... koty były świętością i ich nie ruszano !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości