pwpw pisze:Przepraszam za OT
Może jakaś Dobra Dusza podzieliłaby się fachowym Wetem w Krakowie, bo sprawa trudna![]()
viewtopic.php?f=22&t=130398
ja już pisałam na pw
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pwpw pisze:Przepraszam za OT
Może jakaś Dobra Dusza podzieliłaby się fachowym Wetem w Krakowie, bo sprawa trudna![]()
viewtopic.php?f=22&t=130398
miszelina pisze:Kociarnia ok, znaczy prawie, bo u Gila pusto.![]()
miszelina pisze: Po raz kolejny przypominam o myciu transporterów. Dzisiaj trafiłam na przenoskę z zakrzepłą krwią na kratce i wewnątrz przy kratce oraz przyklejonym do tej krwi burym futrem![]()
kasumi pisze:Ja jak kiedyś brałam transporter, to jeden był chyba zasikany?a inny był wyścielony ręcznikami papierowymi z plamkami krwi...
![]()
Tweety, w pierwszym poście przy opisie i zdjęciu Sake jest fragment tekstu Bianki, w wolnej chwili zmień
kasumi pisze:Tweety, w pierwszym poście przy opisie i zdjęciu Sake jest fragment tekstu Bianki, w wolnej chwili zmień
Tweety pisze:kasumi pisze:Tweety, w pierwszym poście przy opisie i zdjęciu Sake jest fragment tekstu Bianki, w wolnej chwili zmień
zmieniłam ale teraz muszę sobie skojarzyć skąd tak bezmyślnie skopiowałam, bo w tamtym miejscu pewnie jeszcze tak jest
Annazoo pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Tweety, w pierwszym poście przy opisie i zdjęciu Sake jest fragment tekstu Bianki, w wolnej chwili zmień
zmieniłam ale teraz muszę sobie skojarzyć skąd tak bezmyślnie skopiowałam, bo w tamtym miejscu pewnie jeszcze tak jest
To i mnie przywróć na 1 stronie jako DT
Tweety pisze:Annazoo pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Tweety, w pierwszym poście przy opisie i zdjęciu Sake jest fragment tekstu Bianki, w wolnej chwili zmień
To i mnie przywróć na 1 stronie jako DT
sie robi a co masz na ten moment poza panienką z Podwawelskiego? Słomką, tak? ona jako Twój tymczas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 232 gości