Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 8:42 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

Ja bym stawiała, że to jest zapach kwiatowy, aczkolwiek pewna nie jestem ;) Pytałam TŻ-a, on też nie wie, co to za zapach. Chyba oboje mamy słaby węch :oops:

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Nie lip 17, 2011 13:51 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

Przypominam, że licytacja trwa jeszcze tylko dzisiaj do godz. 20:00.
Zapraszam!

grzanka.ch

Post » Nie lip 17, 2011 17:58 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

Zapraszam! Jeszcze tylko godzina! :)

grzanka.ch

Post » Nie lip 17, 2011 19:03 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

Właśnie minęła 20:00, więc ogłaszam koniec bazarku!
Zebraliśmy 55 zł na sterylki w ramach akcji Operacja Zabieg. Dziękuję wszystkim za udział i zaraz będę pisać PW :)

grzanka.ch

Post » Pt lip 22, 2011 12:08 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

książka już u mnie. dziękuję :P

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Wto sie 02, 2011 11:26 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

autocytat z wątku wnerwionego- jeśli dostaniesz Asiu zwrot do nadawcy, to nie z mojej winy :(

XAgaX pisze:Poczta Polska.

Dostałam kilka przesyłek z bazarków, poszłam odebrać je hurtem, dostałam 4 listy, jeden był zdaniem pani odebrany. Ponieważ koty nie posiadły tej umiejętności (a szkoda ;)), mogła to zrobić poza mną jedynie mama, która kategorycznie nie przyznaje się do wizyty na poczcie. Do tego mieszkamy razem, więc nawet jakby zapomniała mi dać, sama zobaczyłabym fanty na stole.

Dostałam awizo powtórne na 1 z listów i pierwsze na 2 kolejne, inna babeczka poszła sprawdzić i mówi- nic dla Pani nie mam, wszystko odebrane.

Wczoraj wróciłam do domu o 19.55, poczta czynna do 20, mama podaje mi co przyszło: nowe awizo i informacja, że jedna z przesyłek nie została odebrana w ciągu 14 dni (byłam z tym &*(^^@%+_*%^# awizem 2 x na poczcie w ciągu tych 14 dni!), w związku z czym zostaje uznana za doręczoną.

Nie doszły do mnie 2 fanty z bazarków, oba zakupione u zaufanych osób, u których kupowałam już wcześniej i zawsze dochodziło: rolki odkłaczające i perfumy. Dlatego pewnie wiecie, jakie mam podejrzenia...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 02, 2011 11:31 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

Ooo, no to mam nadzieję, że dostanę zwrot - wyślę wtedy po prostu jeszcze raz... Mam też potwierdzenie nadania, więc jak nie dostanę zwrotu, to mogę złożyć reklamację...
Ech :?

grzanka.ch

Post » Śro sie 03, 2011 19:52 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

grzanka.ch pisze:Ooo, no to mam nadzieję, że dostanę zwrot - wyślę wtedy po prostu jeszcze raz... Mam też potwierdzenie nadania, więc jak nie dostanę zwrotu, to mogę złożyć reklamację...

Wykłóciłam się i dostałam - nie było w systemie :twisted: opłaciło się, pięknie pachną :D dzięki :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sie 03, 2011 20:18 Re: Różności na Operację Zabieg - wszystko od złotówki!

XAgaX pisze:
grzanka.ch pisze:Ooo, no to mam nadzieję, że dostanę zwrot - wyślę wtedy po prostu jeszcze raz... Mam też potwierdzenie nadania, więc jak nie dostanę zwrotu, to mogę złożyć reklamację...

Wykłóciłam się i dostałam - nie było w systemie :twisted: opłaciło się, pięknie pachną :D dzięki :1luvu:

Cieszę się, że dotarły i że zapach się podoba :D

grzanka.ch

[poprzednia]