Moderator: Moderatorzy
XAgaX pisze:Poczta Polska.
Dostałam kilka przesyłek z bazarków, poszłam odebrać je hurtem, dostałam 4 listy, jeden był zdaniem pani odebrany. Ponieważ koty nie posiadły tej umiejętności (a szkoda), mogła to zrobić poza mną jedynie mama, która kategorycznie nie przyznaje się do wizyty na poczcie. Do tego mieszkamy razem, więc nawet jakby zapomniała mi dać, sama zobaczyłabym fanty na stole.
Dostałam awizo powtórne na 1 z listów i pierwsze na 2 kolejne, inna babeczka poszła sprawdzić i mówi- nic dla Pani nie mam, wszystko odebrane.
Wczoraj wróciłam do domu o 19.55, poczta czynna do 20, mama podaje mi co przyszło: nowe awizo i informacja, że jedna z przesyłek nie została odebrana w ciągu 14 dni (byłam z tym &*(^^@%+_*%^# awizem 2 x na poczcie w ciągu tych 14 dni!), w związku z czym zostaje uznana za doręczoną.
Nie doszły do mnie 2 fanty z bazarków, oba zakupione u zaufanych osób, u których kupowałam już wcześniej i zawsze dochodziło: rolki odkłaczające i perfumy. Dlatego pewnie wiecie, jakie mam podejrzenia...
grzanka.ch pisze:Ooo, no to mam nadzieję, że dostanę zwrot - wyślę wtedy po prostu jeszcze raz... Mam też potwierdzenie nadania, więc jak nie dostanę zwrotu, to mogę złożyć reklamację...
Ech
XAgaX pisze:grzanka.ch pisze:Ooo, no to mam nadzieję, że dostanę zwrot - wyślę wtedy po prostu jeszcze raz... Mam też potwierdzenie nadania, więc jak nie dostanę zwrotu, to mogę złożyć reklamację...
Ech
Wykłóciłam się i dostałam - nie było w systemieopłaciło się, pięknie pachną
dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości