Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Procedura zdiagnozowania FIP trwa zdecydowanie dłużej niż doba.
FIP czyli "nie wiem co jest grane - szkoda mi na to czasu".
Nemi pisze:PcimOlki pisze:Procedura zdiagnozowania FIP trwa zdecydowanie dłużej niż doba.
Z FIP na szczęście nie miałam do czynienia. Ale te letalne diagnozy pojawiają się zdecydowanie za szybko i "ni z gruszki, ni z pietruszki". Czy wierzysz temu wetowi![]()
Koteńce życzę żeby te diagnozy się nie sprawdziły ...
Edit ... przeczytałam ponownie "miała" - więc już po wszystkim
PcimOlki pisze:Procedura zdiagnozowania FIP trwa zdecydowanie dłużej niż doba.
EVA2406 pisze:Wczoraj pisałeś, że to chłoniak, a dzisiaj już że to FIP........................?????
Czy kicia odeszła sama, czy była uśpiona po nowej błyskawicznej diagnozie?
kokakok pisze:EVA2406 pisze:Wczoraj pisałeś, że to chłoniak, a dzisiaj już że to FIP........................?????
Kicia odeszła sama podczas otwierania. Nie była uśpiona.
Kate23 pisze:Mysle, ze osoby wypowiadajace sie w tym watku pomyslaly (w tym ja), ze kotka zostala uspiona, bo lekarka 'postawila' nowa diagnoze. Bardzo czesto zdarza sie, ze weci jak nie wiedza co kotu dolega to mowia, ze to FIP... stad nasze przypuszczenia.
Z Twojego ostatniego postu wnioskuje, ze kotka odeszla samaBardzo mi przykro
![]()
Rzeczywiscie musiala byc powaznie chora. Szkoda, ze weci nie potrafili jej prawidlowo zdiagnozowac i pomoc. Niestety, czas dzialal na jej niekorzysc
EVA2406 pisze:kokakok pisze:EVA2406 pisze:Wczoraj pisałeś, że to chłoniak, a dzisiaj już że to FIP........................?????
Kicia odeszła sama podczas otwierania. Nie była uśpiona.
A po co ją otwierali, jeśli zdiagnozowali Fipa? Nic już z tego nie rozumiem...............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], LimLim i 167 gości