PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 16, 2011 19:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

dolabra pisze:udanego Sabatu!
jedna prośba - niech się kotka Dorotka nie upije jak zawsze :P

O rany :!: A niechże się upije jak zawsze, albo i lepiej :P Za te Siostry co ich tam nie ma :P

Siostro Prezes - wszystkiego dobrego :!:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob lip 16, 2011 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

Kupujemy w końcu porządną, krytą kuwetę dla nieporządnickich dam - zapraszam na bazarek na ten cel :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=130436

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie lip 17, 2011 9:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

Ciekawe, jak tam po sabacie :roll: :roll: :roll: :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lip 17, 2011 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

Siostry macie kefirek i wodę spod ogórków na kacora
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 10:57 przez Etiopia, łącznie edytowano 2 razy
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lip 17, 2011 9:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

shira3 pisze:Ciekawe, jak tam po sabacie :roll: :roll: :roll: :wink:

Głowy pewnie bolą ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lip 17, 2011 9:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

dziń dybry! :mrgreen: jezdem, żyjem i idem siem relagzować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lip 17, 2011 9:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

pomponmama pisze:dziń dybry! :mrgreen: jezdem, żyjem i idem siem relagzować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie mogę

Pomponku puć w me ramiona .......... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witaj na pokładzie
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 17, 2011 9:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

Etiopia pisze:
pomponmama pisze:dziń dybry! :mrgreen: jezdem, żyjem i idem siem relagzować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie mogę

Witaj na pokładzie

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lip 17, 2011 9:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

pomponmama pisze:
Etiopia pisze:

Nie mogę

Witaj na pokładzie

Obrazek

Ja Ciebie też :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 17, 2011 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

I jak tam, siostry, po Sabacie? :)
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 10:55 przez Pasibrzucha, łącznie edytowano 2 razy

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie lip 17, 2011 10:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

Jezdem i ja podsikuje nowy wat.

Powrociwszy ze stolycy nad ranem, padlam. Wstalam dzis rano, bo slonce prazy i nie pozwala spac :) Czeka mnie dzis impreza w moim miescie, za osiedlem Dni Piekar i Budka Suflera - bedzie sie dzialo :twisted:

Felkiem sie martwie strasznie na mnie obrazony jest, oczy ma smutne, przygaszone. Pipi odtanczyla przede mna taniec godny primabaleriny z moskiewskiej sceny baletowej - kiedys ja nagram, jak te tylna lapke podnosi i o sciane sie ociera, przysiegam :ryk:

Pomponmamuniu, ja bym chciala ten kontenerek od Cie odebrac jakos, bo musze koty przewiezc. We wtorek po pracy jade do Krk, jest szansa zeby kajs jutro podjechac po to ustrojstwo gdzies?

Aaale zaduch. Ide jesc sniadanie :wink: ciekawe jak tam Siostry Sabatowiczki, mam nadzieje ze nie poplynely za bardzo i ze pogoda dopisala :ok:

Sto lat siostrze Prezes!!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 17, 2011 11:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

pewnie śpią jeszcze, oślinione i zapyziałe.. a koty lizą im nogi...
Dzień Dobry Siostrzyczki :lol:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie lip 17, 2011 12:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

dolabra pisze:pewnie śpią jeszcze, oślinione i zapyziałe.. a koty lizą im nogi...
Dzień Dobry Siostrzyczki :lol:

...biedne koty.... :mrgreen:

dzien dobry dolabro :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 17, 2011 12:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

O mattttkoooo moje gardło!!!
Śpiewanie do rana, gdy noc taka chłodna to nie jest najlepszy pomysł jednak!!
Impreza przeniosła się w okolice ogniska, a i tak musiałyśmy plecki pledami pookrywać.

Grzecznie poszłyśmy spać o 4.30 - było już widno!!!!

Mamy na koncie piękny wschód księżyca w pełni i wschód słońca. Impreza.... hmmmmmm :mrgreen:
To może uczestniczki ocenią :roll:
Ja w każdym razie naładowałam bateryjki :ok:

Dziękuję pięknie za wszelkie życzenia - oby te dobre :twisted: się spełniły.

A dziewczynom dziękuję za trud podróży. Start imprezy przesunął się o 2 godziny - goście utknęli na obwodnicy Torunia!!!
Jednak dotarli!!! Nie napiszę dziewczynom, gdyż tym razem towarzystwo było mieszane, ale Gościom dziękuję za obecność i wspaniałą zabawę! Było super! DZIĘKUJĘ!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lip 17, 2011 15:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI - dzień Walnego Sabatu!!!!!!

solangelica pisze:Pomponmamuniu, ja bym chciala ten kontenerek od Cie odebrac jakos, bo musze koty przewiezc. We wtorek po pracy jade do Krk, jest szansa zeby kajs jutro podjechac po to ustrojstwo gdzies?

no jest, tylko nie wiem kurna kiedy i gdzie, bo ja mam jutro szkolenie i potem jestem bardzo w rozjazdach - muszę wszystkie punkty ekspresowo objechać i odebrać inwentaryzacje, żeby w domu je wprowadzić do systemu - terminy mnie nieco gonią, taki mam troszkę akurat zabiegany ten dzień :roll: A jak bym ci tak ten kontenerek zostawiła w jakim kiosku w Bytomiu? Np. na ul. Witczaka 74 mam taki zaprzyjaźniony punkt. Będę tam jutro około 13 -14, to bym zostawiła i możesz sobie odebrać kiedy ci pasuje, byle tam za długo nie leżał, max 2 dni. Może tak być?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]