Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Ech, ta dzisiejsza młodzież![]()
Shalom - zaczynasz mieć skaze zawodową - serio.
Moim skromnym zdaniem- choć nie muszę mieć racji - nic tak nie mrozi stosunków międzyludzkich jak nieustanne ich analizowanie![]()
Dlatego byłam i pozostanę zdeklarowanym przeciwnikiem nagminnego obecnie nadużywania terapii i psychoanalizy, która moim zdaniem powinna koncentrować się na RZECZYWISTYCH jednostkach chorobowych zamiast być protezą dla malkontentów i mięczaków.
Przepraszam, jeżeli za ostro, nie chciałam nikogo urazić.
AYO pisze:Ech, ta dzisiejsza młodzież![]()
Shalom - zaczynasz mieć skaze zawodową - serio.
Moim skromnym zdaniem- choć nie muszę mieć racji - nic tak nie mrozi stosunków międzyludzkich jak nieustanne ich analizowanie![]()
Dlatego byłam i pozostanę zdeklarowanym przeciwnikiem nagminnego obecnie nadużywania terapii i psychoanalizy, która moim zdaniem powinna koncentrować się na RZECZYWISTYCH jednostkach chorobowych zamiast być protezą dla malkontentów i mięczaków.
Przepraszam, jeżeli za ostro, nie chciałam nikogo urazić.
shalom pisze:A tak na poważnie...
Najpierw parę słów do Agneski-już przeprosiłam jeśli uraziłam. ?
shalom pisze:A niesprawiedliwe i krzywdzące to jest ocenianie człowieka po jednym mało subtelnym wpisie, nie czytając innych wypocin o naturze ludzkiej i przypisywanie nieistniejących intencji:(
shalom pisze:No i mam jeszcze jedną cechę dziecka-mówię co myślę, czasem bez cenzury. (...)
Kolejna lekcja życia i nauczka na przyszłość-cenzuruj swoje myśli, bo nie wszyscy mają taki dystans do siebie jak Ty i musisz to uszanować![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, ropucha i 8 gości