Ostrzeżenie: kotek dla mamy która mieszka poza Gdańskiem, maja dwa koty kotkę i jej synka, były 4 kocurki ale jak powiedziała umarły na powikłania pokastracyjne, 2 same umarły a jednego uśpili, nie będzie już kastrowała bo to szkodzi kotu nie pojmuje, ze syndrom urologiczny jeśli na to zachorowały) 2 letnie koty dotyczy kotów ogólnie i jest kwestia odpowiedniej opieki a nie żeby same umierały głupia baba i tyle. Pani ma na imię Natalia.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Nie ma Misia Tego z dużymi uszami Wczoraj wieczorem nie przyszedł, co już było dziwne, bo zawsze pierwszy przybiegał Ale teraz też go nie ma Jakby się sam zgubił, to chyba niedaleko i mamusia by go usłyszała, co? Więc pewnie ktoś go zgarnął Tylko że one wszystkie potrafią się bronić, więc jak??? Upatrzył i przyszedł z pudłem? Miś musiałby wyjść na trawnik osiedlowy, a ten ktoś musiałby mieć pudło Jestem załamana
Ta Marta co do ciebie dzwoniła odpada całkiem, studiuje mieszka z sublokatorami i jak sama przyznała jest mało stabilna. Państwo z Gdyni fajni ale nie dali się namówić na drugiego kota a nie ma ich w domu cały dzień. Staś niestety do takiego domku się nie nadaje bo ma bateryjki w kuperku swoim wczoraj fajny telefon ale zobaczymy co z tego wyniknie. Staś zaczął mruczeć jak traktor i domaga się głasków w nocy...niestety odbija się to na moim śnie bo głaszczę i niuniam zamiast spać. Wyglądam tak jakbym nie wyglądała
Szkoda, że się nie zgodzili, bo Gapusia też ma bateryjki w kuperku, byłoby im razem idealnie Zresztą Miś i Cheetah też są chyba wyposażone w jakieś extra-dopalacze, tylko czekam, aż mnie teściowa w pudło zapakuje razem z kotami i wyniesie jak najdalej od ogródka Tylko Plamka w "miarę" spokojna, czyli raczej nie dynda na młodych, metrowych drzewkach i nie urządza dzikich polowań na nie-wiadomo-co na rabatce