WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 17:30 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Przelać, przelać.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt lip 15, 2011 17:45 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

PcimOlki pisze:
J.D. pisze:klauduska bo ja cała jestem porażająca nie tylko moje wypowiedzi więc radzę uważać bo kopię :twisted: natomiast ty i twój udział na tym forum to jest na prawdę rozbawiający i rozwalający i rozbrajający :ryk: daruj sobie-zajmij się czymś konstruktywnym 8)

J.D. pisze:...
napisałam trochę więcej aby tym razem przerazić a nie porazić znaną nam z elokwencji klauduskę :wink:

===>
J.D. pisze:Wiecie co mnie najbardziej zastanawia????????????? To,że wielu siedzi na tym forum po to żeby pluć jadem udając przy tym obrońców zwierząt 8O goowno prawda żadni z was obrońcy tylko typowi polscy pieniacze :evil: ....

Genialne oszołomstwo. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie dość,że jestem porażajaca to jeszcze genialna :ok:

PcimOlki- może i robisz gdzieś tam dobrą robotę..... :?
ale te twoje cytownie i te twoje "genialne" komentarze... :cry:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt lip 15, 2011 18:00 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Słuchajcie nawet ja widzę co tu się dzieje.
Dajcie spokój.
Od tego jest PW!!

J.D. daj spokój PcimOlki.
To jego specjalność.Pofatygowałam się i poczytałam jego posty.
Zrób tak samo.

Proszę zajmijmy się losami tych kotów!!!
Moja ulubienica to Żaba -matka rodu.

Zapytam czy coś gdzieś wpłacić może?
I dodam- nie bez złośliwości- że najgorętsi dyskutanci zapewne przyłaczą się w datkach???
PRAWDA??
Przecież przyszliśmy tu pomagać kotam?????

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lip 16, 2011 7:09 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Myślę,że jeżeli ktoś chce coś jeszcze wpłacić,to już na konto fundacji Koci Świat...Na pewno pieniążki im sie przydadzą... :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A mnie chwyta za serce Dystyngowany Leon... :kotek: :1luvu:
Obrazek

gosik5

Od: Śro kwi 27, 2011 13:36

Post » Sob lip 16, 2011 9:29 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Zarobię coś konkretnego w tym tygodniu, więc...

Bosman pewnie musi być jedynakiem.
Ma spojrzenie lwa salonowego:)
Żaba taki" biedny kiciuś",mała, nieśmiała...w sam raz dla towarzystwa dla mojego dominatora Felixa i miłej Fiony...i gdyby nie leczony Teodor to kto wie...
Ten Mały też fajny.
Widać ,że będą z niego koty.

Trzebaby przebadać te biedy.Zęby, wirusówki...O kastracji najmłodszych nie wspomnę.Kasa.
Musimy się postarać.

kotkins

Post » Sob lip 16, 2011 14:37 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Persy szukają DT/DS
Obrazek

gosik5

Post » Sob lip 16, 2011 15:20 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

To ja podniosę wątek.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob lip 16, 2011 18:54 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Jakoże mam wakacje i nie będę się denerwować..........nie będę komentowac.

Mnie generalnie to jest wszystko jedno czy kot jest z pseudo, schronu, ulicy, innego dt, ds - nie dzielę kotów według pochodzenia tylko stopnia wymaganej pomocy. Tyle.

Uważam, że nadwyżka pieniędzy powinna trafić do dt czyli miejsc, gdzie bedą one potrzebne na szczepienia, kastrację czy lecznie - w tym przypadku do Kociego Świata.
Wydaje mi sie, że czas na deklaracje potencjalnyc ds. Wtedy byłoby jasne ( o ile nie ma przesłanek zdrowotnych), ktore koty kastrować w 1 kolejności. .

Nie dać się prowokować i robić w to co się wierzy, to chyba najnowsze motto miau. odnoszę wrażenie, że niektórzy wchodza tu wylacznie robic zament
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob lip 16, 2011 19:09 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Oki Neigh w poniedziałek mam 12 h dyżur więc nie dam rady ale we wtorek pieniążki przeleję na Koci Świat :ok:
Obrazek

gosik5

Post » Sob lip 16, 2011 20:57 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

W sobotę za tydzień gabinet pracuje na "super five":)
Dwie stówy mam nadzieję będą.

Neigh jest osobny wątek o wykupowaniu z pseudo.
Się zaangażowałam że hej:)
Normalnie goopia jestem!
Masz wieści od Gada??

kotkins

Post » Sob lip 16, 2011 22:21 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Persy szukają DT/DS
Obrazek

gosik5

Post » Sob lip 16, 2011 22:26 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Gosik: szukamy i pytamy.
Na razie nic...

kotkins

Post » Sob lip 16, 2011 22:32 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

kotkins i ja gdzie bym się nie ruszyła,to pytam o domki.
Teraz jestem po lekturze o kotku który szuka domu i...nie ma oczek-SZOK TOTALNY!!! Jemu też będę szukać
Obrazek

gosik5

Post » Sob lip 16, 2011 23:12 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

kotkins pisze:Przecież przyszliśmy tu pomagać kotam?????

Ja tu przyszłam właśnie po pomoc dla kotów. To chyba mogę zostać.

Neigh pisze:Mnie generalnie to jest wszystko jedno czy kot jest z pseudo, schronu, ulicy, innego dt, ds - nie dzielę kotów według pochodzenia tylko stopnia wymaganej pomocy. Tyle.

O, super! To chyba się łapię z moimi tymczasami: świeżo po panleukopenii, przewlekłe zapalenie płuc u prawie wszystkich. i uterus-kaleka dożywotni.

gosik5 pisze:kotkins i ja gdzie bym się nie ruszyła,to pytam o domki.
Teraz jestem po lekturze o kotku który szuka domu i...nie ma oczek-SZOK TOTALNY!!! Jemu też będę szukać

to poszukaj jeszcze proszę wsparcia finansowego dla 3 kociaków u mnie, które tracą po oku. I ok. 20 kolejnych z zapaleniem płuc. I kotki z nowotworami, do kolejnej operacji. oczywiście po wyleczeniu szukamy też domków. Drugi banerek w moim podpisie.

Będę bardzo wdzięczna.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lip 16, 2011 23:22 Re: WARSZAWA- 5 persów- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Jopop, *&^%$, o co Ci chodzi?

Źle żrobiliśmy ze nie daliśmy tym persom szansy na pełny etat prokreacyjny w kolejnej pseudohodowli ?
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia][następna]