Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Na Facebooku Aniela Roehr proponuje Gizmo bezterminowy tymczasNa Twoim miejscu ja bym się nie zastanawiała. To idealne rozwiązanie, a Anieli mozna ufać w 200% w kwestii opieki nad zwierzakami.
pixie65 pisze:Zofia&Sasza pisze:Na Facebooku Aniela Roehr proponuje Gizmo bezterminowy tymczasNa Twoim miejscu ja bym się nie zastanawiała. To idealne rozwiązanie, a Anieli mozna ufać w 200% w kwestii opieki nad zwierzakami.
Ciekawe...jej wypowiedzi dotyczące zwierząt z Boguszyc, które podobno były tylko brudne u niektórych osób wzbudziły pewne watpliwości...
Ivcia pisze:Ja tez mysle, ze tymczas to duzo lepsze rozwiazanie. I to tymczas w dobrych rekach a nie u byle kogo.
J.D. pisze:no i to jest tymczas a sytuacja może się zmienić niespodziewanie i Gizmo będzie mógł wrócić do swojej pani;z DS to juz nie raczej....
jesli ajszus nie zgodzi się na tymczas to dałoby to do myślenia
ajszus pisze:Wróciłam z pracy, dziękuję bardzo za telefon. Mam kilka pytań - ile zwierząt ma ta Pani Aniela? Czy Gizmo mieszkałby z Nią w mieszkaniu? Jak rozumiem jest tam bezpiecznie (siatki w oknach, nie wychodziłby na podwórko?) Czy Pani mogłaby mu poświęcać troszkę czasu na głaskanie (jest strasznie przytulasty), czy niestety zwierząt jest tak dużo, że byłaby mała możliwość? Czy jeśli zdecydowałabym się na ten tymczas to mogłabym przywieźć Gizma dopiero gdy skończy mi się umowa najmu? (chciałabym z nim jeszcze pobyć) czy propozycja jest tylko na "tu i teraz"? Czy Pani Aniela mogłaby mi co jakiś czas wysłać wiadomość co u Gizma?
I jakie kontrowersyjne poglądy ma ta Pani?
ajszus pisze:Napisałam wiadomość.Ale o kontrowersyjne poglądy nie pytałam, czego one dotyczyły?
ajszus pisze:Jej zwierzęta są zadbane, szczepione, dobrze karmione, czesane, itp itd?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości