Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
emilak pisze:Historia kici jest bardzo smutna, jest córką bezdomnej kotki, miała dwóch braci. Około miesiąca temu mamę kici zabił samochód, maluchy zostały same. Miały około 1,5 miesiąca. Jednego z maluchów zaraz po matce również zabił samochód, kolejny został zadziobany przez gawrony...została tylko ona...jeżeli nie znajdzie domu chociaż tymczasowego zostanie wyrzucona z klatki w komórce, do której wrzucił ją jeden z sąsiadów mojego kolegi...- wyjezdżają na urlop, a kicia to jeden wielki problem i niepotrzebny śmieć.... Ma około 2,5- 3 misięcy, jest cała czarna z tego co wiem od kolegi, który mnie błaga o znalezienie jej domu. Jeżeli znajdzie się sama na dworzu czeka ją pewna śmierć jest jeszcze za mała żeby sobie poradzić... jeżeli ktoś ma możliwość dania kici chociaż domu tymczasowego, bardzo proszę o pomoc.... pomóżmy małej, skrzywdzonej już wystarczająco przez życie istotce...
annskr pisze:emilak pisze:Historia kici jest bardzo smutna, jest córką bezdomnej kotki, miała dwóch braci. Około miesiąca temu mamę kici zabił samochód, maluchy zostały same. Miały około 1,5 miesiąca. Jednego z maluchów zaraz po matce również zabił samochód, kolejny został zadziobany przez gawrony...została tylko ona...jeżeli nie znajdzie domu chociaż tymczasowego zostanie wyrzucona z klatki w komórce, do której wrzucił ją jeden z sąsiadów mojego kolegi...- wyjezdżają na urlop, a kicia to jeden wielki problem i niepotrzebny śmieć.... Ma około 2,5- 3 misięcy, jest cała czarna z tego co wiem od kolegi, który mnie błaga o znalezienie jej domu. Jeżeli znajdzie się sama na dworzu czeka ją pewna śmierć jest jeszcze za mała żeby sobie poradzić... jeżeli ktoś ma możliwość dania kici chociaż domu tymczasowego, bardzo proszę o pomoc.... pomóżmy małej, skrzywdzonej już wystarczająco przez życie istotce...
Weż ją do domu na tymczas, do komóri, lazienki, gdziekolwiek.. I zrób mnóstwo ogloszeń, strony znajdziesz w kocim abc - przypięty wątek u góry
Ogloszenie tylko na miau to za mało, tu wszysty mają po kllka kotów...
to rób zdjęcia, ogłoszenia, dużo ogłosze, wszędzie, w internecie, w gazetach, wszędzieemilak pisze:Gdybym tylko mogła ją wziąć do siebie to od razu bym to zrobiła....bez zastanowienia
BOZENAZWISNIEWA pisze:Nie odebrałasś pw jak prosiłam, dlatego dzisiaj jedzie do tego domu inny kot.a pw już usuwam
emilak pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Nie odebrałasś pw jak prosiłam, dlatego dzisiaj jedzie do tego domu inny kot.a pw już usuwambyłam w pracy, szkoda. Kicia cały czas szuka domu, posiada książeczkę zdrowia, jest odrobaczona i zaszczepiona, w poniedziałek dostanę jej zdjęcia
Prakseda pisze:Nikt z sąsiadów, znajomych nie może jej zapewnic opieki na czas urlopu właściciela? Twój kolega?
Czy dotychczasowy właściel będzie na tyle okrutny, że pozostawi ją na pastwę losu? Odrobaczył ją, zaszczepił, to chyba nie jest taki zły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości