Duża podlej kwiatki!

A tu się lubię chować na balkonie:)

Moderator: Estraven

urwiniu pisze:Władziu cudownie, Dziękujemy Dużej![]()
![]()
![]()
Piękny jest Władzio szczególnie balkonowy, tylko proszę zabezpieczyć dzban coby kotu na głowę nie spadł!!! Władziuuuuuu koffam Cię, śliczności cudowna i to mega kocie opanowanie w obliczu aparatu

urwiniu pisze:Lustrzanką wcale nie łatwo złapać kota w ruchuwiem coś o tym, rozważam zakup kompaktu
Władziowa uroda mnie oszałamia
![]()
![]()
kokocha pisze:urwiniu pisze:Lustrzanką wcale nie łatwo złapać kota w ruchuwiem coś o tym, rozważam zakup kompaktu
Władziowa uroda mnie oszałamia
![]()
![]()
![]()
Dziękuję w imieniu Władzia
ale to już pisaliśmy wiele razy... I będziemy pisać dalej kokocha pisze:urwiniu pisze:Władziu cudownie, Dziękujemy Dużej![]()
![]()
![]()
Piękny jest Władzio szczególnie balkonowy, tylko proszę zabezpieczyć dzban coby kotu na głowę nie spadł!!! Władziuuuuuu koffam Cię, śliczności cudowna i to mega kocie opanowanie w obliczu aparatu
dzban zabezpieczony jest. Władzio opanowany jest, bo tylko w takich pozach mogę go uchwycić tym moim małym kompaktowym aparacikiem. Ale w związku z wymaganiami dostarczania przynajmniej jednego zdjęcia dziennie powoli rozważam zakup lustrzanki...![]()
Władziu, jaki Ty jesteś pięęęęęęęęęęęęęknyyyyyyy! A ja Cię zaniedbałam, Duża ma rację, że jestem wredna maupa
Inka

urwiniu pisze:Władziu, jaki Ty jesteś pięęęęęęęęęęęęęknyyyyyyy! A ja Cię zaniedbałam, Duża ma rację, że jestem wredna maupa
Inka
Inka Duża sama wredna maupa jest, Ty możesz byc co najwyżej wredna kota, no. A tu się rodzi klub miłośników Władzia![]()
![]()
TygRych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 23 gości