MaryLux pisze:A ja mam słoneczko
Nie ma murów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:A u nas w weekend ma być gorąco, w niedzielę podobno 30 stopni
pucio79 pisze:MaryLux pisze:A ja mam słoneczko
Nie ma murów![]()
![]()
MaryLux pisze:pucio79 pisze:A u nas w weekend ma być gorąco, w niedzielę podobno 30 stopni
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
pucio79 pisze:MaryLux pisze:pucio79 pisze:A u nas w weekend ma być gorąco, w niedzielę podobno 30 stopni
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Trzeba nad wodę uciekać
AniaWrocław pisze:Chciałam uprzejmie donieść, że dostawa jest już u mnie![]()
Niewiele jednak brakowało a odesłałabym kuriera, albowiem KV wziął od dyrektorki imię a ode mnie nazwisko i tak powstała nowa osoba![]()
![]()
Długo ustalaliśmy z kurierem jak pokwitować odbiór, znaczytsia jakim imieniem i nazwiskiem![]()
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Chciałam uprzejmie donieść, że dostawa jest już u mnie![]()
Niewiele jednak brakowało a odesłałabym kuriera, albowiem KV wziął od dyrektorki imię a ode mnie nazwisko i tak powstała nowa osoba![]()
![]()
Długo ustalaliśmy z kurierem jak pokwitować odbiór, znaczytsia jakim imieniem i nazwiskiem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WIELBŁĄDAniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Chciałam uprzejmie donieść, że dostawa jest już u mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak się zastanawiam... Może by ogłosić konkurs, tzn. zgaduj-zgadula, jak nazywa się AniaWrocław?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek i 78 gości