Spotkanie 18 września Katowice

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 10, 2004 11:54

jola.goc pisze:W tych pięknych okolicznościach przyrody – małe kotki, chore kotki itp. itd. – nie będę mogła przyjechać, nie wydolę finansowo – PKP to zdzierca i bandyta. Myślałam, ze zabiorę się z Carmellą, ale ona też się z kimś zabiera, więc nic z tego.
Przepraszam i proszę nie wykreślić. :placz:

-----

No ja sie Jolu zabiorę PKP niestety. Musze od TZ wyzebrac na bilet :twisted:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt wrz 10, 2004 12:18

W sumie chyba będziemy stać przy wyjściu z estakady, a inni "bywalcy" będą obstawiać samą knajpę. Koszulki forumowe są łatwo rozpoznawalne. Ale gdybyśmy się minęli... to zawsze jeszcze zostaje:
zejść z estakady na ulicę-deptak z tramwajami i skręcić w lewo, jeśli chce się iść pieszo. Prosto do placu, przez plac na ul. Gliwicką i dojść do miejsca, gdzie po lewej stronie drogi będzie Longman. Dokłądnie naprzeciwko po prawej jest Cogitatur.

Jeśli komuś się chce jechać tramwajem jeden przystanek, to do placu może dojechać dowolnym tramwajem spod kafejki Tchibo po drugiej stronie, nieco po prawej. :lol:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Pt wrz 10, 2004 13:06

Padme pisze:W sumie chyba będziemy stać przy wyjściu z estakady, a inni "bywalcy" będą obstawiać samą knajpę. Koszulki forumowe są łatwo rozpoznawalne. Ale gdybyśmy się minęli... to zawsze jeszcze zostaje:
zejść z estakady na ulicę-deptak z tramwajami i skręcić w lewo, jeśli chce się iść pieszo. Prosto do placu, przez plac na ul. Gliwicką i dojść do miejsca, gdzie po lewej stronie drogi będzie Longman. Dokłądnie naprzeciwko po prawej jest Cogitatur.

Jeśli komuś się chce jechać tramwajem jeden przystanek, to do placu może dojechać dowolnym tramwajem spod kafejki Tchibo po drugiej stronie, nieco po prawej. :lol:

BECIK , KASIA !! Musimy sie razem umowic bo ja sama tam w zyciu nie dojade !
Obrazek

carmella

Post » Pt wrz 10, 2004 13:08

carmella pisze:BECIK , KASIA !! Musimy sie razem umowic bo ja sama tam w zyciu nie dojade !

Zapewniam Cię, że dojedziesz, a nawet dojdziesz :D Ja znalazłam Cogitatur bez najmniejszego problemu, a zupełnie nie znam Katowic :roll:

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

Post » Pt wrz 10, 2004 13:17

Gata pisze:
carmella pisze:BECIK , KASIA !! Musimy sie razem umowic bo ja sama tam w zyciu nie dojade !

Zapewniam Cię, że dojedziesz, a nawet dojdziesz :D Ja znalazłam Cogitatur bez najmniejszego problemu, a zupełnie nie znam Katowic :roll:

Strasznie się boję nowych miejsc, miejsc których nie znam. W sumie potem okazuje się, ze sobie poradziłam, ale to jakaś fobia :roll:
Obrazek

carmella

Post » Pt wrz 10, 2004 13:30

bawcie sie dobrze :wink:

pixxa

Od: Śro sie 25, 2004 13:47

Post » Pt wrz 10, 2004 14:01

Ktoś obiecał, że będzie doprowadzał zagubione kobietki, a teraz udaje, że go nie ma :twisted: :twisted: :twisted:

Nie szkodzi, może nie jestem forumowym czarodziejem, ale na pewno pozbieram Was sprawnie :lol:
...

Padme

Post » Pt wrz 10, 2004 14:07

Padme pisze:Ktoś obiecał, że będzie doprowadzał zagubione kobietki, a teraz udaje, że go nie ma :twisted: :twisted: :twisted:

Nie szkodzi, może nie jestem forumowym czarodziejem, ale na pewno pozbieram Was sprawnie :lol:

To teraz czujemy się uspokojone :D
Obrazek

becik

Od: Czw cze 03, 2004 15:16

Post » Pt wrz 10, 2004 16:12

jak trzeba bedzie tez moge sie umowic gdzies w miescie i odebrac - nie ma problemu !
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pt wrz 10, 2004 17:10

Padme pisze:Ktoś obiecał, że będzie doprowadzał zagubione kobietki, a teraz udaje, że go nie ma :twisted: :twisted: :twisted:

Padme
zamiast mi przekazac ze dziewczeta trzeba pozbierac to Ty za moimi plecami takie cos mowisz?
fajnie

Merlin

Od: Czw lip 29, 2004 21:28

Post » Pt wrz 10, 2004 17:17

Merlin pisze:

Padme
zamiast mi przekazac ze dziewczeta trzeba pozbierac to Ty za moimi plecami takie cos mowisz?
fajnie

O, to Ty jesteś 8O

I tak bym Ci powiedziała, więc się nie smuć. :lol: Jesteś w komitecie rganizacyjnym na samym szczycie :lol:
...

Padme

Post » Pt wrz 10, 2004 17:20

no ladnie
osoba ktorej dotycza plany innych zawsze dowiaduje sie o tym na koncu :twisted:
wpadam do domu, loguje sie sprawdzam "Spotkania" a tu co widze?
Padme przeciwko mnie :wink: :lol: 8)

Merlin

Od: Czw lip 29, 2004 21:28

Post » Pt wrz 10, 2004 17:33

Gdzieżbym śmiała :wink: Ale goście najważniejsi i muszą się czuć bezpiecznie :lol:
...

Padme

Post » Pt wrz 10, 2004 19:31

carmella pisze:
Gata pisze:

Strasznie się boję nowych miejsc, miejsc których nie znam. W sumie potem okazuje się, ze sobie poradziłam, ale to jakaś fobia :roll:

carmella, ale to jest w centrum Katowic praktycznie, trafisz na 100%

jakbym miała być to może mi ktoś przypomnieć w jakich godzinach sie spotykamy, bo mi gdzieś umknęło :oops:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Pt wrz 10, 2004 20:08

sabianka pisze:
carmella pisze:
Gata pisze:

carmella, ale to jest w centrum Katowic praktycznie, trafisz na 100%

jakbym miała być to może mi ktoś przypomnieć w jakich godzinach sie spotykamy, bo mi gdzieś umknęło :oops:

15.30 - "podróżniczki" czyli my
A oficjalnie od 16.oo
Obrazek

becik

Od: Czw cze 03, 2004 15:16

[poprzednia][następna]