Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 20:37 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

W kupie siła ;)
Mietek się za to wnerwił że nie dostał ryby (chłop kroił dla niego ale do zamrożenia bo dziś już zeżarł swoją puchę z kurakiem, gotowanego kuraka na obiadek a na kolację pół puszki Sibelkowego tuńczyka). No i z tych nerwów musiał przywalić Sibel ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 14, 2011 20:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:W kupie siła ;)
Mietek się za to wnerwił że nie dostał ryby (chłop kroił dla niego ale do zamrożenia bo dziś już zeżarł swoją puchę z kurakiem, gotowanego kuraka na obiadek a na kolację pół puszki Sibelkowego tuńczyka). No i z tych nerwów musiał przywalić Sibel ;)

ehhhh ...głodzą kotecka, to i musi odreagować... :mrgreen:
Parys, jak jest wk.... to też musi komuś przywalić.... tyle że u niego to od razu na pyszczu i we wzroku widać, że szuka ofiary .... :twisted: i większość wieje ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lip 14, 2011 21:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Charakter ma bosssski.... :wink: Nawet wetka była w szoku na tych kroplówkach ... jeszcze nie miała takiego kota w swojej karierze zawodowej ...

Szkoda że Bejbi tak się panicznie broni się leczenia i wszystkiego co z lecznicą ma związek :(
Dziś poprosiliśmy o zastrzyki do domu na dwa dni,w niedzielę mamy przyjść.Ziabolek już nie wymiotuje?Jak zniósł ten antybiotyk na E...(zapomniałam).
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lip 15, 2011 1:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:Szkoda że Bejbi tak się panicznie broni się leczenia i wszystkiego co z lecznicą ma związek :(
Dziś poprosiliśmy o zastrzyki do domu na dwa dni,w niedzielę mamy przyjść.Ziabolek już nie wymiotuje?Jak zniósł ten antybiotyk na E...(zapomniałam).

enrofloxacyna ...zniósł bardzo dobrze, też mu robiłam w domu zastrzyku, wczoraj był ostatni ... Nie wymiotuje już ponad 2 tygodnie .. a dzisiaj ma apetycik ...i chodzi ćwierkając i gruchając...on takie fajne odgłosy wydaje jak jest zadowolony albo czymś zainteresowany ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 15, 2011 6:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt lip 15, 2011 8:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:( :( :( Chyba nie mogę nigdzie ujawniać, że Pokerek nie wymiotuje, bo jak tylko napiszę...powiem ... to od razu jest dooopa ... Rano był spory pawik, bez kłaków, za to "wróciło" całe jedzonko, niektóre chrupki z wieczora jeszcze w całości ... mały niestety nie gryzie, tylko większość łyka ... :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 15, 2011 8:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

o rany :(
ja też tak mam - wczoraj napisałam że Broszka ma się dobrze i wymioty ustąpiły a ona wieczorem i w nocy pawikowała :(
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt lip 15, 2011 8:59 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Broszka pisze:o rany :(
ja też tak mam - wczoraj napisałam że Broszka ma się dobrze i wymioty ustąpiły a ona wieczorem i w nocy pawikowała :(

czyli wniosek, że nie wolno nam się przyznawać ... :? Ziabolek nie wymiotował ponad dwa tygodnie ... dopóki nie napisałam ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 15, 2011 9:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jeden pawik wiosny nie czyni... Oby nie było kolejnych :( Za to trzymam kciukasy :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt lip 15, 2011 9:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:Szkoda że Bejbi tak się panicznie broni się leczenia i wszystkiego co z lecznicą ma związek :(

enrofloxacyna ...zniósł bardzo dobrze, też mu robiłam w domu zastrzyku, wczoraj był ostatni ... Nie wymiotuje już ponad 2 tygodnie .. a dzisiaj ma apetycik ...i chodzi ćwierkając i gruchając...on takie fajne odgłosy wydaje jak jest zadowolony albo czymś zainteresowany ...

Bejbi miała to dostać,ale też miało dwa plusy i ja zdecydowałam by dać lek który podaje się w wieku od pół roku,a ten to starszym już kotom.Bałam się i dalej się boję tego antybiotyku też bo psuje stawy,chrząstki i wzrost.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 17, 2011 21:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pragnę zdementować pogłoski o tym, że Pokerek to Ziabolek. Przecież to najprawdziwszy Głowonóżek! ;)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Nie lip 17, 2011 21:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A jak On tam wlazł :?: 8O
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lip 17, 2011 21:15 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerek, Ziabolek, czy Głowonóżek, przepiękny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: I kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 17, 2011 21:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

@Bianka4 tego najstarsi Indianie nie wiedzą... ;)
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 21:18 przez novacianka, łącznie edytowano 1 raz

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Nie lip 17, 2011 21:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:1luvu: Muszę kiedyś mieć persa, ten kot wygląda po prostu zabójczo. Strasznie sympatycznie, ale i tak jakoś, że jak się człowiek dobrze nie przyjrzy, to zupełnie nie wie, z której strony to rozkwitnie... i nagle uszka wystają albo oczka...
Świetny. Jak on tam wlazł? Moje koty mniejsze co prawda w powłoce zewnętrznej też pakują się w zipy i rary i o mały włos nie wysyłają pocztą :ryk:

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

[poprzednia][następna]