Mietek się za to wnerwił że nie dostał ryby (chłop kroił dla niego ale do zamrożenia bo dziś już zeżarł swoją puchę z kurakiem, gotowanego kuraka na obiadek a na kolację pół puszki Sibelkowego tuńczyka). No i z tych nerwów musiał przywalić Sibel

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:W kupie siła
Mietek się za to wnerwił że nie dostał ryby (chłop kroił dla niego ale do zamrożenia bo dziś już zeżarł swoją puchę z kurakiem, gotowanego kuraka na obiadek a na kolację pół puszki Sibelkowego tuńczyka). No i z tych nerwów musiał przywalić Sibel
katarzyna1207 pisze:Charakter ma bosssski....Nawet wetka była w szoku na tych kroplówkach ... jeszcze nie miała takiego kota w swojej karierze zawodowej ...
vailet pisze:Szkoda że Bejbi tak się panicznie broni się leczenia i wszystkiego co z lecznicą ma związek![]()
Dziś poprosiliśmy o zastrzyki do domu na dwa dni,w niedzielę mamy przyjść.Ziabolek już nie wymiotuje?Jak zniósł ten antybiotyk na E...(zapomniałam).
Broszka pisze:o rany![]()
ja też tak mam - wczoraj napisałam że Broszka ma się dobrze i wymioty ustąpiły a ona wieczorem i w nocy pawikowała
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Szkoda że Bejbi tak się panicznie broni się leczenia i wszystkiego co z lecznicą ma związek![]()
Dziś poprosiliśmy o zastrzyki do domu na dwa dni,w niedzielę mamy przyjść.Ziabolek już nie wymiotuje?Jak zniósł ten antybiotyk na E...(zapomniałam).
enrofloxacyna ...zniósł bardzo dobrze, też mu robiłam w domu zastrzyku, wczoraj był ostatni ... Nie wymiotuje już ponad 2 tygodnie .. a dzisiaj ma apetycik ...i chodzi ćwierkając i gruchając...on takie fajne odgłosy wydaje jak jest zadowolony albo czymś zainteresowany ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Nul i 406 gości