Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 19:52 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Mogę wspomóc tylko dobrym słowem :roll:
Miałam mieszane uczucia, ale widzę co się tu dzieje i przyznaję, że niepotrzebnie się martwiłam :oops: Rudek jest świetnie zaopiekowany, wet znakomity :ok: Żałuję, że Ominia nie miała tyle szczęścia :(

Sabina, mam nadzieję, że spotkamy się na kawie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 14, 2011 20:04 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Spotkamy. Końcówka sierpnia bądź początek września. :1luvu:

Trzymajcie nadal kciuki nadal za mnie i za Rudka. :ok:

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

Post » Czw lip 14, 2011 20:13 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

:ok: nieustające....

Sabina nie widzę Twojego wątku na Kocim Bazarku. Wystaw tam swoje rzeczy jako aukcję i wklej link do tego wątku oraz zdjęcie Rudka. Powodzenia!

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw lip 14, 2011 20:20 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Zrobię taki porządny bazarek jutro. Na dzis mam dosc :mrgreen: Jestem wykończona emocjonalnie i fizycznie. Duzo mnie to kosztowało.

Będzie dobrze. I tego chcę się trzymac :wink:

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 21:08 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

:ok: :ok: :ok: dla Rudka i Ciebie.
Przeczytałem w miarę dokładnie cały wątek. Poguglałem. Sprzeczności nie znalazłem.
Nie znalazłem nic, co by uprawniało niektóre osoby do stwierdzenia, że masz tupet. Co najwyżej nie wiedziałaś po prostu, jak wygląda zbieranie pieniędzy w internecie na zwierzaka, w szczególności na forum miau.
Przede wszystkim wstaw skany faktur. Wiem, że pisałaś, że nie masz skanera. Może ktoś z Twoich znajomych ma, jak nie, spróbuj porobić zdjęcia faktur ( nawet kilka zdjęc na jedną fakturę). Oczywiście swoje dane osobowe usuń. Wstaw jak najwięcej zdjęć Rudka.
Zrozum, że ludzie Ciebie tu nie znają i są maksymalnie ostrożni.
PS. Po zrobieniu "porządnego bazarku" proszę o PW z kontem. Zgodnie z moją wcześniejszą obietnicą dołożę się (niestety skromnie).
edit:
Co do telefonu do lecznicy, to rzeczywiście żenua. Osoba, która dzwoniła i nie przedstawiła się jest burakiem ostatnim. Rozumiem Twoje zażenowanie.
Co do facebooka. Dziwna historia. Czyli ktoś się na Twoje konto włamał i zmienił hasło, że nie masz dostępu? Co do tej Łodzi, to nie jest to pewne. Ja na przykład w/g facebooka loguję się z miejsca 300 km oddalonego ode mnie.
Krzysiekbolo

Post » Czw lip 14, 2011 21:51 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Weszłam na fbl. Jednak otrzymałam informację,że rzeczywiście KTOŚ SIĘ PRÓBOWAŁ włamac. Juz mam to gdzieś:)

Dziekuję za rady. Do tej pory miałam tylko paragon za rentgen. Za leczenie będzie 1 faktura, bo to 1glówny prowadzący wet i za operację i dalsze leczenie kolejna (inna lecznica).

Mam nadzieję, że więcej wydatków nie będzie :wink:

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 21:56 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Cieszę się że wszystko poszło dobrze. Teraz tylko szybki powrót do zdrowia. :D :D :D

Co do telefonu to nie rozumiem, jak można sie nie przedstawić i wypytywać. NIkt nikogo nie zmusza do wpłaty, jak sie nie ma zaufania to sie nie daje i nie trzeba wtedy sprawdzać. Jeżeli pomogło sie to mozna poprosic o przedstawienie rachunku z lecznicy lub jak sie telefonuje to uprzedzić że będzie sie telefonowalo i przedstawć sie. Wet też nie ma obowiązku udzielac informacji osobom postronnym.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lip 14, 2011 22:01 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Jak zapytał z kim rozmawia: osoba sie rozłączyła :ryk:

No mi brak słów :mrgreen:

Dzięki za wsparcie :wink:

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 22:05 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

sabina1977 pisze:Weszłam na fbl. Jednak otrzymałam informację,że rzeczywiście KTOŚ SIĘ PRÓBOWAŁ włamac. Juz mam to gdzieś:)

Sabina!
Wcześniej napisałaś, że otrzymałaś informację, że
"Ktoś zalogował się do Twojego konta z miejsca, którego nie znamy. Sprawdź szczegółowe informacje dotyczące aktywności poniżej:
Przybliżona lokalizacja: Lodz, PL, (Dzisiaj o 02:17), IE dla systemu Win7"
Czyli ktoś, Ty albo osoba, której podałaś swoje hasło; ewentualnie złoczyńca, który to hasło złamał, zalogował się na Twoje konto z innego IP, niż ustaliłaś na FB.
Złoczyńca zła najwyraźniej żadnego nie wyrządził, więc może to Ty logowałaś się z innego miejsca niż zawsze. :?:
Jeśli nie, to czym prędzej zmień swoje hasło na silniejsze.
edit : jaką informację uzyskałaś na FB, jak się zalogowałaś? Możesz zacytować?
Krzysiekbolo

Post » Czw lip 14, 2011 22:08 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Logowałam się z tego miejsca co zawsze. Już zmieniłam. Na wszystko :ok:

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 22:10 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Skasowałam tego maila:(

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 22:16 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Ja znikam.
Teraz Rudek musi byc zdrowy. I będzie dobrze. Będe zdawała relację na bieżąco :wink:
Pozdrawiam.

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 22:19 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

sabina1977 pisze:Skasowałam tego maila:(

Maila z informacją z FB? Ale możesz zawsze napisać do administracji (nie bywam na FB, ale pewnie jakiś kontakt jest podany) w tej sprawie (cytując tak jak tu na wątku) i potwierdzając, ze w tym czasie nie logowałaś się na FB oraz nikt nie ma takiego upoważnienia (hasła od Ciebie), tym samym był to nieupoważniony dostęp. Jak to nie był "profesjonalista" są duże szanse, że pożegna się z tą stroną z domowego sprzętu :ok:
pwpw

Post » Czw lip 14, 2011 22:20 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Napiszę. Bo to nie jest śmieszne. Wystraszyłam się, że cos zrobi jako ja... :wink:
Na szczeście mu sie nie udało :mrgreen:

sabina1977

Post » Czw lip 14, 2011 22:22 Re: Komplikacje w leczeniu - brak pien. potrzebuję pomocy!!!

Do jutra :ok:

sabina1977

[poprzednia][następna]