Kinga Warmijska pisze:Nadal mogę dyżurować na Kocimskiej w niedzielę rano. Wszystkie inne poranki odpadają, niestety, trzeba wrócić do pracy
Wszystkie niedziele? Czy na spółke z kimś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinga Warmijska pisze:Nadal mogę dyżurować na Kocimskiej w niedzielę rano. Wszystkie inne poranki odpadają, niestety, trzeba wrócić do pracy
vanja pisze:Zorro wypuszczony na cat-room, zaszyl sie w budce wystraszony. Lolek najpierw za nim pobiegl ale na haslo"Lolek nie wolno" zostawil go w spokoju. W nagrode Lolus dostal kabanosika. Jodyne dzis Robert przywiozl, kotce na kwarantannie po sterylce sciagnelismy szwy, ale ma odczyn na nici wiec trzeba jej brzuszek przemywac dwa razy dziennie jodyna.Kufel pojechal na sterylke, wiec papu podac mu dopiero jutro rano.
miszelina pisze:poniedziałki rano (?) -do tej pory Queen_ink, nie chodziła ostatnio ze wzgledu na Szyszke, nie wiem, czy juz wróci
wieczór Leone (?)
miszelina pisze:Brzuszek kotce czarnej na kwarantannie może posmarować nawet dziecko. Kotka łagodna, trzeba ją złapać za kark, wyjąć, ona zwisa nieruchomo jak lalka i wtedy drugą ręką smarujemy brzuszek.
kasumi pisze:miszelina pisze:Brzuszek kotce czarnej na kwarantannie może posmarować nawet dziecko. Kotka łagodna, trzeba ją złapać za kark, wyjąć, ona zwisa nieruchomo jak lalka i wtedy drugą ręką smarujemy brzuszek.
Czy są jakieś inne zalecenia co do kociarni oprócz tego? Jutro mam dyżur a dawno nie byłam. Porobię jakieś zdjęcia bo widzę że trochę nowych kotów jest.
A podbierak mam jai mam nadzieję że wkrótce go zwrócę. Będę potrzebować pomocy do łapania kotów u mnie na osiedlu w Hucie, jutro lub w sobotę, wieczór, ok. 20. Ktoś może?
miszelina pisze:kasumi pisze:miszelina pisze:Brzuszek kotce czarnej na kwarantannie może posmarować nawet dziecko. Kotka łagodna, trzeba ją złapać za kark, wyjąć, ona zwisa nieruchomo jak lalka i wtedy drugą ręką smarujemy brzuszek.
Czy są jakieś inne zalecenia co do kociarni oprócz tego? Jutro mam dyżur a dawno nie byłam. Porobię jakieś zdjęcia bo widzę że trochę nowych kotów jest.
A podbierak mam jai mam nadzieję że wkrótce go zwrócę. Będę potrzebować pomocy do łapania kotów u mnie na osiedlu w Hucie, jutro lub w sobotę, wieczór, ok. 20. Ktoś może?
Jakbyś mogła, to zrób zdjęcia Ryjkowi i Tosi w cat-roomie i Fretce - ona jest w klatce w cat-roomie. Fretce też trzeba posmarować brzuszek.
Na kwarantannie uważaj na Zorro (w dolnej klatce od ściany), może próbować zwiać. No i na Kufla w króliczej, bo on dziczy.
Aha, czarna od brzuszka ma nieco otarty nosek, ale to nic.
miszelina pisze:Grafik dyżurów w kociarni w lipiec 2011:
poniedziałki rano –Kinga Warmijska
wieczór – Leone
wtorki rano –
05.07. – Milu
12.07 – Vanja + Kuba TST
19.07 – kasumi
26.07 – Wiktor
wieczór – Miszelina (do 19.07.) (26.07 - jej siostra)
środy rano - Vanja
wieczór – Kocuria
czwartki rano - Małgosia skrzypaczka
wieczór – Miszelina (do 21.07.) (28.07 - jej siostra)
piątki rano –
08.07. – Basia Cz.
15.07. – kasumi
22.07. – kasumi
29.07 – Małgosia skrzypaczka
piątki wieczór – Milu (do 15.07) (22.07 - Basia Cz., 29.07 - Kocuria)
soboty rano - Milu (do 16.07) (23.07 - Vanja, 30.07 - Vanja)
soboty wieczór – Miszelina
niedziele rano – Kinga Warmijska/ Miszelina
niedziele wieczór - Kocuria
niedziele lipiec:
03., 17.07 – Miszelina
10., 24., 31.07 – Kinga Warmijska
Zastępstwa potrzebne w lipcu:
09 lipca wieczór (sobota)- jej siostra
22 lipca wieczór (piątek) – Basia Cz.
23 lipca rano (sobota) – kasumi
23 lipca wieczór (sobota) - Vanja
26 lipca wieczór (wtorek) – jej siostra/ Monika W. (cat-rom)
28 lipca wieczór (czwartek) – jej siostra
29 lipca wieczór (piątek) - Kocuria
30 lipca rano (sobota) - Vanja
30 lipca wieczór (sobota) - Vanja
Grafik dyżurów w kociarni w sierpien 2011:
poniedziałki rano (?) -do tej pory Queen_ink, nie chodziła ostatnio ze wzgledu na Szyszkę?
poniedziałki wieczór Leone
wtorki rano Yenika (?) (wraca 31 lipca?)
wtorki wieczór Monika W. (cat-room) / Miszelina od 9.08 (kwarantanna) (02.08 zamiast Miszeliny - jej siostra)
środy rano - Vanja
środy wieczór Kocuria
czwartki rano do obsadzenia na stałe
04.08. Vanja
11.08. Vanja
18.08 - wakat
25.08. - wakat
czwartki wieczór Miszelina (wraca 6 sierpnia) (04.08 jej siostra)
piątki rano _namida_ (?) (wraca 7 sierpnia?) (05.08 - vanja)
piątki wieczór Milu (wraca 7/8 sierpnia) (05.08 - kocuria)
soboty rano Milu (wraca 7/8 sierpnia) (06.08 vanja)
soboty wieczór Miszelina
niedziele rano Kinga Warmijska
niedziele wieczór Kocuria
Zastępstwa potrzebne w sierpniu: (o których wiem na dzień dzisiejszy)
2 sierpnia wieczór (wtorek) jej siostra /Monika W. (cat-room)
4 sierpnia wieczór (czwartek) jej siostra
5 sierpnia rano (piątek) - Vanja
5 sierpnia wieczór (piątek) - Kocuria
6 sierpnia rano (sobota) Vanja
18 sierpnia rano (czwartek)
25 sierpnia rano (czwartek)
pluskwa6 pisze:to jeszcze raz ja: PROSZĘ O KLIKANE "WEZMĘ UDZIAŁ" w naszym kocivencie (bez względu na to czy faktycznie będziecie) - chodzi o to żeby w fejsbukowym wydarzeniu było jak najwięcej osób - to pod kątem niespodziankodawców oraz pod kątem knajpy, co do której mamy zobowiązania właśnie związane z promocją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości