Mary_Poole pisze:Vega chlopak jest jeszcze w takim wieku, ze naciagarstwo mu ujdzie na sucho
Takiemu to dobrze...
Camon, może za pieniądze od babci warto by zacząć diagnozować dalmata? Badanie moczu, ucha... Co o tym myślisz/
Moderator: Moderatorzy
Mary_Poole pisze:Vega chlopak jest jeszcze w takim wieku, ze naciagarstwo mu ujdzie na sucho
camon32 pisze:Oj ujdzie, ujdzie . ; DD Babcia zaprosiła mnie jeszcze raz, więc co mogę zrobić? ;p Jutro pójdę coś tam posprzątać, herbatkę zrobić, pojutrze też wpadnę. ^^ Kocham Cię babciu.
Vega też mi się tak wydaje. Muszę pogadać z sąsiadem kiedy wybiera się do Tucholi. Najpierw tam pojedziemy na taką ogólną wizytę.A dalsze leczenie chyba w Chojnicach.
Mary_Poole pisze:camon32 pisze:Oj ujdzie, ujdzie . ; DD Babcia zaprosiła mnie jeszcze raz, więc co mogę zrobić? ;p Jutro pójdę coś tam posprzątać, herbatkę zrobić, pojutrze też wpadnę. ^^ Kocham Cię babciu.
Vega też mi się tak wydaje. Muszę pogadać z sąsiadem kiedy wybiera się do Tucholi. Najpierw tam pojedziemy na taką ogólną wizytę.A dalsze leczenie chyba w Chojnicach.
A nie masz wiekszej rodziny???? Moze babcia ma jakies kolezanki, ktorym trzeba cos w domu za grosze zrobic? jak sie dobrze kolo babci zakrecisz to Ci by mogla cos zalatwic. Wiesz, bylaby dumna, ze ma takiego wnuka udanego
camon32 pisze:Babci kumpele już niestety nie są tak skłonne do oddania renty. No chyba, że w kościele ,,na tacę".![]()
Dziś jadę po lek na zapalenie ucha, w to zainwestowałem za pieniążki od babci. Dobrze zrobiłem?
Na wizytę jak już Wam pisałem prędzej, umówię się później. A skoro psiak z tym uchem tak cierpi, to wolałem nie przedłużać tego.
jak myślicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości