Jak nam się cista zechce ,usmażymy naleśniki na ognisku

Będziesz miała jeedną WIELKĄ w postaci ogniska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skwareek pisze:Siostry help!!! Potrzebuję jakieś ładne życzenia na 1. urodziny. Kreatywności u mnie zero, może ktoraś z Was ma coś w zanadrzu. Dziecię kuzynki niedługo kończy roczek, chcę coś wysłać i dołączyć kartkę, kto pomoże??
villemo5 pisze:Dziewczyny a co z ciastem?? Czy powinnam kupic tort??
Ja tam uwielbiam słodycze, ale z moich obserwacji wynika, że ciasto na takich imprezach słabo schodzi... Nie ma to jak konkrety![]()
Co mi radzicie?? Bo wiecie... TAKIEJ ilości świeczek to ja nie dam rady zdmuchnąć...
Mulesia pisze:skwareek pisze:Siostry help!!! Potrzebuję jakieś ładne życzenia na 1. urodziny. Kreatywności u mnie zero, może ktoraś z Was ma coś w zanadrzu. Dziecię kuzynki niedługo kończy roczek, chcę coś wysłać i dołączyć kartkę, kto pomoże??
Za oryginalność nie ręczę, ale może pan google pomoże ( ja niestety nie potrafię ).
Wpisz do wyszukiwarki hasło "życzenia na I urodziny" "wierszyki urodzinowe dla dzieci" lub coś w tym stylu.
Mulesia pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny a co z ciastem?? Czy powinnam kupic tort??
Ja tam uwielbiam słodycze, ale z moich obserwacji wynika, że ciasto na takich imprezach słabo schodzi... Nie ma to jak konkrety![]()
Co mi radzicie?? Bo wiecie... TAKIEJ ilości świeczek to ja nie dam rady zdmuchnąć...
Tortu nie kupuj.
Kulinarne antytalencie jestem i nawet obiadów nie gotuję, o pieczeniu w ogóle nie wspominając, ale zamówię u nas pyszne kruche rogaliki i ew. jakieś ciasto, które można bezproblemowo przewieźć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości