Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 14, 2011 11:11 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 14, 2011 11:31 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kamari pisze:no i trzeba było tak od razu :ok: ja robię biżuterię ze srebra :D coś wymyślimy, tylko daj podumać i przyślij mi na pw swój numer telefonu

Naprawdę 8O :?:
O rany,to by było coś :D :D :D .
Kamari kochana- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: !
To myśl,a ja zaraz nr tel przesyłam :1luvu: .
Jakby to pięknie było,o matko :D !
I czyż nie miałam racji,że Kamari nasza to anioł wcielony :D ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 14, 2011 11:34 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kamari jest aniołem pod każdym względem :1luvu:
A biżuteria , którą robi, obrazy, które maluje - po prostu brak słów, tak piękne :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 14, 2011 11:36 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

A tu na dowód,ze prawdę powiadam-łapeczki Plamusia....a co,jakie ładne!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

....i właściciel :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lip 14, 2011 11:42 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Dziewczyny,ja znikam na chwilę,bo tu w momencie na straszną nawałnicę się zanosi 8O .
Będzie burza,jak się patrzy :D
Ale kompa wyłączam,bo mam przykre doświadczenia :( .
Będę po południu :1luvu: .

vip

Post » Czw lip 14, 2011 11:55 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

8O 8O Szok jakie piękne łapki!!! Cud normalnie!! :1luvu: :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lip 14, 2011 11:58 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Łapki już naprawdę piękne. :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 14, 2011 12:01 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Piękne łapki Plamka i zdolna Duża :ok: :ok: Jakim cudem jeszcze pracy nie masz Vip0,to ja się dziwię.Naprawdę dużo potrafisz 8O
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 14, 2011 12:03 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Bo nie ma znajomości, chociaż przepraszam już ma. :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lip 14, 2011 12:08 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

alab108 pisze:Bo nie ma znajomości, chociaż przepraszam już ma. :ryk:

No tak :roll: znajomości teraz to podstawa by mieć pracę.I dobrze że teraz już ma :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 14, 2011 12:35 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
My tu z Rysiem trzymamy cały czas kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: za Plamka, resztę kotów i Ciebie vip0 :piwa: Ja pracę w PL miałam w sklepie z firankami ale musiałam rzucić... szyję i wydaje mi się, że dobrze to robię. Niestety szefostwo doprowadziło mnie do tego, że przez jakiś czas jechałam na tabletkach uspokajających... Długo by opowiadać- musiałam wybrać- albo rzucam pracę albo zostaję i wykańczam się psychicznie. Dlatego teraz jestem tutaj. Na jakiś czas. Potem chcę wrócić do PL i może jakiś inny kurs zrobić bo salonów z firankami za dużo już w Ełku. Zobaczymy. W każdym bądź razie życzę znalezienia pracy- ale takiej, żebyś miała spokojną psychikę. :D

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw lip 14, 2011 13:37 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

vip0 pisze:
Obrazek

Plamon ładuje akumulutar :D
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Czw lip 14, 2011 13:44 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

:ryk: :ryk: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lip 14, 2011 14:48 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Plamkowe łapki wyglądają fantastycznie :ok:

Czytałam wpis Juany i tak się troszkę dziwię. Dziewczyny zdolne, potrafią coś zrobić, potrafią wejść na internet...Czemu się nie pokażecie? Nie trzeba od razu zakładać sklepu, czy uruchamiać działalności, ale jest tyle bardzo dobrych darmowych możliwości ""sprzedania się" w internecie. Jeżeli ktoś chce, to mogę podać "instrukcję" - co, gdzie, jak..I wcale nie trzeba się znać na programowaniu, żeby mieć fajną stronę :ok: A nigdy nie wiadomo, co z tego wyniknie :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 14, 2011 15:53 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

jokototo pisze:
vip0 pisze:
Obrazek

Plamon ładuje akumulutar :D

Zosiu,ty jak zwykle humorem tryskasz :ryk: .
Czy to poranne budzenie przez A. tak na ciebie wpłwa? :ryk: :ryk: :ryk:
No dobra,przyznaję,troche to wyglada,jakby był podpięty :D ...no ale co ja mogę zrobić,jak on musi przy mnie i już,choćby i na kablach i baterii od kompa :D ....
Tak się zastanawiam,czy mu od tej choroby co na głowę nie padło,bo taki serdeczny i kochający to on nigdy nie był 8O .
Ale łapki faktycznie juz ładne...dumna jestem z faceta :oops: .
Z resztą też sobie poradzimy :D .
Jeszcze ciut pada,powietrze super po deszczu,burza była krótko,ale wygląda jakby miała wrócić...

vip

[poprzednia][następna]