Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lisabeth pisze:Ale czemu ma się wdać zakażenie?
Lisabeth pisze:No to rzeczywiście jest problem... Tym bardziej, że hormony z kolei zaburzają system immunologiczny, nie wiadomo co gorsze.
izka53 pisze:Vailetku, szykuj nowy watek, dobijasz do setki![]()
![]()
O persach czytałam i słyszałam już dawno, zanim trafiłam na miau, podobno zbyt dużo było manipulacji w celu osiągnięcia tego idealnego wyglądu.
Wg mnie napisanie negatywnej opinii na allegro nic nie da - on przecież nie sprzedaje rasowych kociąt , pisze uczciwie, że to nie wiadomo co. Zawsze trafi się ktos, kto kupi za grosze, myśląc , że może będzie mieć w typie , ktoś , kto nie zastanowi się, ile kosztuje włąściwe utrzymanie kociąt i przede wszystkim matki we właściwej kondycji, że 50 zł za kociaka to nie pokryje nawet jednej wizyty u weta.
I , sorry Vailet, ale troszkę jesteś sama sobie winna, bo wspomogłaś jego działalność![]()
Vailet, powinnaś się skonsultować chyba z innym wetem co do sterylki Bejbi. Mnie też wydawało się, ze to ruja, a pamiętaj, że każda kolejna, to większe zagrożenie nowotworem. Bakterie bytują w jelitach, nie w całej jamie brzusznej . A przy okazji wet - chirurg będzie miał okazję do zobaczenia, jak te jej jelitka wyglądają w rzeczywistości , a nie na zdjęciu
kalair pisze:Dobrze Bejbunie by bylo jednak ciachnac.Jeszcze rujka przy jej dolegliwosciach..
Vailetku, watek modzi sami zamkna, a Ty zaloa nowy jak bedzie setka, i wklej tam link do tego, a tu do nowego. I trzeba bedzie zaktualizowac link w bannerku. Jak zalozysz to to zrobie.
kalair pisze:Pewnie ze tak.
vailet pisze:.Co do rujki to wet chyba przez ten wątek bał się powiedzieć co zrobićalbo nie wie,ale stawiam na to pierwsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 130 gości