Pandulinek jest przepiękny Kinyu u Ciebie, rozumiem ma dt? wierze ,że pzry takiej opiekce bedzie wychuchanym, cudownym futerkiem , którego trudno nie pokochać, jesli jakies problemy , pytania sa , watek ślepaczków jest otwarty , zapraszamy do zaglądania, przeniosę zdjecie Pandulinka , niech wszyscy się nacieszą maluszkiem, małym światełkiem w dzisiejszym smutnym dniu
Cudny kociak, łatki na główce niczym brakujące mu oczki_ wspaniały, oby mu się polepszyło_ trzymaj się dzielnie malutki_ Twoja Duża będzie Twoimi patrzałkami PATRZAJ SERCEM - W SERCE"
ja przedwczoraj odwiedzałam swoje maluchy w schronie, a tu nagle gość przynosi 3 ślepe maleńkie 1-2dniowe kociaki. Oczywiście poszłyby do uśpienia, bo bez mamy, ślep miot... nie poradziły by sobie... Ich mama nie została złapana, ale zabrali wszystkie małe.. pojechałam, złapałam mamę (trochęęęęęęęęęęęęę cierpliwości...) i mam w domu stadko - mamę i 3 maleństwa..
One są piękne - powiedziałabym.... ideał a ich mama? hm.. Zdjęcie0124 by IwoniaD, on Flickr
Bardzo dobrze Ma ogromny apetyt, nabiera ciałka. Swojej myszce z dzwonkiem urwał ogonek W sobotę zostanie zawieziony do lecznicy, tam spędzi kilka dni (wyjeżdżam). Może okaże się, że jest w na tyle dobrej formie, żeby zrobić mu zabieg oczyszczania oczodołów,