Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:anulka111 pisze:Skoro jest taka widownia ,to zatrudnij wylacznie przystojnych studentowfilo pisze:MariaD pisze:Studenci chętnie sobie zarobią kilka złotych na piwo. Powieś ogłoszenie na jakiejś uczelni. Oni będą wywalać, Ty sobie postawisz stołeczek, siądziesz i będziesz oceniać.
A okoliczne sąsiadki podglądaczki powypadają z okien, w których ciągle siedzą.![]()
Niech się ubiorą w skąpe szorty i goły tors, posmarują olejkiem a Ty przelecisz się po sąsiadkach w oknach i pozbierasz opłaty za występ Go-Go Guys.
filo pisze:...
Swoją drogą, jak sąsiadki chcą rozrywki, to niech wykażą choć odrobinę inicjatywy i same sobie ją znajdą. ...
zabers pisze:filo pisze:...
Swoją drogą, jak sąsiadki chcą rozrywki, to niech wykażą choć odrobinę inicjatywy i same sobie ją znajdą. ...
Wiesz co, ale Ty jesteś - seniorom gołej rozrywki szczędzisz. Oj, czekaj, czekaj, doigrasz się - w lochu zgnijesz, w błotnistej sadzawce uprzednio podtopioną będąc.
filo pisze:...
dla seniorów szykuję inną rozrywkę - będę sadzić żywopłocik, ...
p4zed blokiem posadzilam miedzy innymi rozaneczniki,ostrokrzew,berberys.....berberysui chyba dosadze ...bo swietnie sie czuje pod blokiem ,jak beda przecenyfilo pisze:
chodzi mi po głowie rokitnik, tylko nie może być sam, bo aż takiej ściany nie zamierzam uskuteczniać
generalnie podstawą coś maksymalnie kłującego![]()
takie przyjemne z pożytecznym![]()
do tego niewielki płocik, tak na wysokość uda, żeby młodych roślinek nikt nie próbował rozdeptać
a
i jeszcze kamerę, żebym wiedziała, kto mi krzaczki wykrada, bo w prywatnych ogródkach przecież tak pięknie by wyglądały
anulka111 pisze:Ognik jak toto wyglada ,czy ja to mam?
cos mi sie wydaje ,ze rokitnika przypadkiem tez mamzabers pisze:No właśnie rokitnik to ognik. Bardzo ładne kolce ma. Bardzo.
anulka111 pisze:cos mi sie wydaje ,ze rokitnika przypadkiem tez mamzabers pisze:No właśnie rokitnik to ognik. Bardzo ładne kolce ma. Bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości