Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2011 8:59 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Obrazek Dzień dobry :D
Chciałam przypomnieć, że dzisiaj kończy się aktualna licytacja prac Kamari - 13 lipca, o godz. 21.00 :!:
W związku z tym, serdecznie zapraszamy zdecydowanych i niezdecydowanych jeszcze do składania ofert, bo potrzeby duże i każdy grosz się liczy :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro lip 13, 2011 16:12 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Przyjechał Darek bez ostów :cry: Kamari, jak będzie z ostami? Czekaja na stokrotki??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lip 13, 2011 18:12 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Anda pisze:Przyjechał Darek bez ostów :cry: Kamari, jak będzie z ostami? Czekaja na stokrotki??

Nie dojechałam, autko robi fochy :(
Osty pojadą normalnie pocztą, zawiozłam je dzisiaj znajomej z poczty, powiedziała, że ktoś na poczcie mi naopowiadal głupot i nie ma problemu z formatem, bo pocztą można wysłać praktycznie wszystko.
Wezmę od niej jutro numer nadania.

Przepraszam za te problemy, lubię malować duże formaty, a nie myślę o tym, że to trzeba gdzieś dostarczyć :roll:

Miałam dzisiaj skończyć "tryptyk" krajobrazików 20 x30 cm, ale musiałam nagle jechać do Warszawy :evil: A już niedużo brakuje...

Kończę też (kończymy :wink: ) składać kilka bransoletek. Amelka nadzoruje, ale jakość sprawdza Puma - następna artystka :mrgreen: (Pumcię mogę dołożyć do bransoletki :ok: albo na odwrót :roll: )

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lip 13, 2011 19:21 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Co wejdę na wątek, to jakaś bida potrzebuje pomocy. Albo przestanę wchodzić albo trzeba będzie rozwinąć produkcję :roll:

Mam takie teoretyczne pytanie.
Moją główną działalnością jest robienie w metalu, przede wszystkim srebrze, ale również mosiądzu i miedzi.
Już kilka razy robiłam psie gadżety, typu - breloczki, wisiorki, broszki w kształcie psów

Obrazek

To przykład broszki. Takie psie rzeczy robiłam tylko na zamówienie.
Czy uważacie, że gadżety w kształcie kotów by się sprzedawały?

Pytam, bo ja jestem...dziwna. Mam koty żywe, więc wogóle nie zbieram nic kotami (jedynym wyjątkiem jest kalendarz). A w metalu czuję się najpewniej i jeżeli miało by to rację bytu, to łatwiej by było zebrać pomocowe fundusze. Obrazy maluje się długo :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lip 13, 2011 19:24 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

a witraży nie robisz?
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Śro lip 13, 2011 19:29 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

mgj pisze:a witraży nie robisz?

robię :mrgreen: i różne inne dekoracje też

umiem też szydełkować i robić swetry na drutach 8) generalnie lubię robić wszystko, co można zrobić ręcznie :ok:
takie koło gospodyń wiejskich w jednym :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lip 13, 2011 19:35 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

No to może kocie witraże? Swego czasu były na bazarku i rozeszły się szybko. Jeden nawet udało mi się wylicytować.
Obrazek

mgj

Post » Śro lip 13, 2011 19:36 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

mgj pisze:No to może kocie witraże? Swego czasu były na bazarku i rozeszły się szybko. Jeden nawet udało mi się wylicytować.

:ok: dobry pomysł
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lip 13, 2011 19:37 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Obrazek

mgj

Post » Śro lip 13, 2011 19:38 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

To jako przykład.
Obrazek

mgj

Post » Śro lip 13, 2011 19:39 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

kamari pisze:
Mam takie teoretyczne pytanie.
Moją główną działalnością jest robienie w metalu, przede wszystkim srebrze, ale również mosiądzu i miedzi.
Już kilka razy robiłam psie gadżety, typu - breloczki, wisiorki, broszki w kształcie psów

Obrazek

To przykład broszki. Takie psie rzeczy robiłam tylko na zamówienie.
Czy uważacie, że gadżety w kształcie kotów by się sprzedawały?

Pytam, bo ja jestem...dziwna. Mam koty żywe, więc wogóle nie zbieram nic kotami (jedynym wyjątkiem jest kalendarz).
A w metalu czuję się najpewniej i jeżeli miało by to rację bytu, to łatwiej by było zebrać pomocowe fundusze. Obrazy maluje się długo :(

Myślę, że pomysł jest genialny i możesz być pewna powodzenia... :ok:
Jesteś raczej wyjątkiem wśród kociarzy :wink: .
Ja mam swoich przepięknych Gufinskich, ale i tak kolekcjonuję różne kocie gadżety :kotek:
Podobnie - sporo moich znajomych. Możesz być wiec pewna zainteresowania :love:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Śro lip 13, 2011 19:40 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

dzięki :ok: bardzo fajne te witraże :D

Kasiu, dzięki za odpowiedź :D opracuję na próbę kilka wzorów :ok:

Dzisiaj się już pożegnam, bo przez wyjazd nie miałam kiedy poćwiczyć z Niusią :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lip 13, 2011 19:45 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Też wydaje mi się, że takie kocie i psie drobiazgi będą się cieszyć dużym powodzeniem :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lip 13, 2011 19:47 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

kamari pisze:dzięki :ok: bardzo fajne te witraże :D

Kasiu, dzięki za odpowiedź :D opracuję na próbę kilka wzorów :ok:

Dzisiaj się już pożegnam, bo przez wyjazd nie miałam kiedy poćwiczyć z Niusią :roll:

Mario, zajrzyj jeszcze do tego wątku (być może już go znasz...) To prawdziwy raj dla kociarzy :flowerkitty:
Zdjecia różnych kocich gadżetów oraz linki do stron, gdzie można podpatrzeć rozmaite pomysły:

viewtopic.php?f=8&t=54399&start=930

Buziaczki dla Ciebie, Niusi i reszty kochanej Kociarni :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Post » Śro lip 13, 2011 19:48 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

PS
Ale z malowania obrazów nie rezygnuj, proszę... :1luvu:
Obrazek

KasiaF

[poprzednia][następna]