Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 17:46 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Hej Badylku, jestem w domu.
Okupuje Dużych, bardzo się za nimi stęskniłem.
Nie wiem kiedy Duża zrobi mi nowego wąta, coś nie ma czas.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Wto lip 12, 2011 4:50 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Cześć Badylku.
Spokojnego dnia :kotek:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lip 12, 2011 10:03 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Czeeeeść! :)
Hakerek!!!! :) No pewnie że się stęskniłeś, narzekamy czasem na Dużych ale ich kochamy :kotek:
I nawzajem miłego dnia wam życzę :kotek:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto lip 12, 2011 18:02 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badyleczku, Kwiateczku, tęsknię do Ciebie wręcz saniemowicie!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lip 12, 2011 18:06 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 13, 2011 10:32 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

MaryLux pisze:Badyleczku, Kwiateczku, tęsknię do Ciebie wręcz saniemowicie!
Inka

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Przepraszam Ineczko, Duża miała gościa wczoraj i nie pozwoliła mi pisać :(
Ale gość był fajny, wygłaskał mnie :kotek:
Ineczko, zapraszam w odwiedziny! Pobiegamy sobie razem!
I kto jeszcze by chciał też! Zróbmy kolonie dla moich kocich przyjaciół u mnie! :)
Badylek zapraszający
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Śro lip 13, 2011 12:48 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:
MaryLux pisze:Badyleczku, Kwiateczku, tęsknię do Ciebie wręcz saniemowicie!
Inka

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Przepraszam Ineczko, Duża miała gościa wczoraj i nie pozwoliła mi pisać :(
Ale gość był fajny, wygłaskał mnie :kotek:
Ineczko, zapraszam w odwiedziny! Pobiegamy sobie razem!
I kto jeszcze by chciał też! Zróbmy kolonie dla moich kocich przyjaciół u mnie! :)
Badylek zapraszający

Już lecimy! Kotolotem!
Inka i Kulka

MaryLux

Post » Śro lip 13, 2011 12:56 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Hurra!!!!
To nalewam już dla wszystkich gości kocie mleczko do miseczek! :kotek:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Śro lip 13, 2011 13:00 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mniam mniam mniam :)

MaryLux

Post » Śro lip 13, 2011 13:08 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku a ja tez mogę?
U nas nie da się wytrzymać, Duża trzyma Chipiego w klatce a ten wrzeszczy przez większość dnia i nocy aby go wypuścić, strasznie chce do nas. Duża jest nie ugięta i mówi, że na razie nie wypuści go, bo mały jest nie odrobaczony, o spokojnym śnie możemy chwilowo zapomnieć :evil:

Ptachu niewyspany
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lip 13, 2011 13:16 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Ptachu, byłoby przekociowspaniale gdybyś tez mnie odwiedził!
Pogonilibyśmy razem Mroka :twisted:
Zapraszam!
Biedny Chipi, biedni wy! Przez niedobrą Dużą i on płacze i wy nie śpicie :evil: Duzi są czasem bez serca ! :evil:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Śro lip 13, 2011 14:39 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

A co u Mroka słychać?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro lip 13, 2011 15:00 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mrok usiłuje wyjść na balkon - bo jak wychodzę, to Badylek też (nie ma zabezpieczeń więc nigdy nie zostawiam drzwi otwartych), ale Mroka straszy moja osoba. Wychodzi coraz częściej, wczoraj koleżanka spała na jego kanapie i wychodził, biegał... Pogłaskać się nie da, ale jest coraz mniejszy dystans i strach przede mną :)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Śro lip 13, 2011 15:02 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

caldien pisze:Mrok usiłuje wyjść na balkon - bo jak wychodzę, to Badylek też (nie ma zabezpieczeń więc nigdy nie zostawiam drzwi otwartych), ale Mroka straszy moja osoba. Wychodzi coraz częściej, wczoraj koleżanka spała na jego kanapie i wychodził, biegał... Pogłaskać się nie da, ale jest coraz mniejszy dystans i strach przede mną :)

Dasz sobie z nim radę! Wiedziałam :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro lip 13, 2011 16:06 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mroczkowi bardzo smakuje kocie mleczko :)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia][następna]