Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2011 8:27 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Nie ruszy mnie, w końcu jestem szycha :ryk:

Ciekawy klimat był też jak widziałam dziadka na rowerze, dziadek stary, rower stary, powolutku jechał, a za nim w koszyku stał, a nie siedział stary ratlerek, taki siwy na pyszczku :mrgreen: co za widok, gdybym miała suoper wypaśny aparat to bym robiła temu wszystkiemu zdjęcia. Cały album bym miała 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro lip 13, 2011 8:30 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

:ryk: :ryk:
Oj dobre :piwa:

Józefina ma rację - jesteś jej wrogiem nr 1 :mrgreen:

Sanatorium pod klepsydrą :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 13, 2011 8:32 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

shalom pisze:Ciekawy klimat był też jak widziałam dziadka na rowerze, dziadek stary, rower stary, powolutku jechał, a za nim w koszyku stał, a nie siedział stary ratlerek, taki siwy na pyszczku :mrgreen:

Aaaaa :1luvu:
Ja kiedyś miałam podobny widok - moja koleżanka z podstawówki, bardzo dawno nie widziana, w ciąży, na rowerze wiozła swojego pieska, co to za rasa - kiedyś bardzo modna, a, pekińczyk, słuchaj, ja pamiętam, jak ona go dostała w podstawówce - to tyle lat temu a piesiu jeszcze żył :1luvu: Pogłaskałam go a M. była w szoku, powiedziała, że on się nie daje głaskać nikomu pomimo swojego wieku :D
Ja z tego powodu bardzo lubię jeździć do Czech - w niektórych miasteczkach klimaty jak z Kafki :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lip 13, 2011 8:36 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Tytuł albumu? :twisted:

A bo ja wam nie wytłumaczyłam jeszcze czemu to jest lokalna piękność, chociaż do piękności jej daleko 8)
Nie chcę krytykować tutejszych ludzi, ale tak jakoś ogólnie zauważyłam że są tu brzydcy ludzie :roll: i mówię poważnie, widać znaczną różnicę. Sporo kobiet ma problem z nadmiarem owłosienia na twarzy(biedne :roll: ), są strasznie nieurodziwe, młodzież jak wszędzie fastfoodowa, ale co najgorsze, nawet małe dzieci nie są piękne 8O a to dla mnie szok, bo dzieci zawsze są ładne, a tu są słodkie albo śmieszne, ale nie urodziwe. Widziałam jedno ładne dziecko jak narazie. Mała piękność. Chyba nie stąd :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 13, 2011 8:37 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

A mój złośliwy H po tej relacji stwierdził: kurde, to ja się boję jak ty bedziesz wyglądać po tych 3 tygodniach, może Cię nie poznam? :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 13, 2011 8:47 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Shalom, w Łodzi też nie ma ładnych kobiet. Te ładne to przyjezdne zazwyczaj. Albo z genami spoza Łodzi. Mój znajomy gdy mu to powiedziałam stwierdził, że w końcu znalazłam się w swoim miejscu i nie czuję się wyjątkowa. Więc H. wcale nie był złośliwy.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lip 13, 2011 8:53 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

W Gdańsku i w ogóle w Trójmieście jest mnóstwo pięknych ludzi w każdym wieku ALE :idea: my mamy ludność mocno wymieszana po wojnie 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 13, 2011 8:57 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

AYO pisze: mnóstwo pięknych ludzi w każdym wieku ALE :idea: my mamy ludność mocno wymieszana po wojnie 8)

To dokładnie jak u mnie :D

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lip 13, 2011 8:59 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

W mojej rodzinnej miejscowości też spora mieszanina. Ale głównie z niemieckim pierwiastkiem więc czasami z urodą różnie bywa.

sunshine

Post » Śro lip 13, 2011 9:07 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Tak, zgadzam sie z tym, ze w Łodzi też nie ma. Ale tu jest gorzej 8O nie dość, ze nieładni, to wręcz brzydcy. Aż kłuje w oczy 8O
Region z którego ja pochodzę jest pełen pięknych kobiet. Naprawdę. Dlatego jak przyjechałam do Łodzi to byłam w szoku, tym bardziej, że wreszcie zaczęłam sie komuś podobać :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 13, 2011 9:08 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Czyli potwierdzasz moje obserwacje? Już myślałam, że przesadzam.

sunshine

Post » Śro lip 13, 2011 9:12 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Nie przesadzasz. No i w Łodzi jest dużo starszych ludzi, bardzo dużo :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 13, 2011 9:17 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

A przeważają starsze zaniedbane kobiety. Chociaż zdarza mi się spotkać śliczną, starszą, zadbaną, elegancką damę. Ale większość jest zgorzkniała, w spódnicach na gumkę. Makabra!!!

sunshine

Post » Śro lip 13, 2011 9:23 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Chyba mamy podobne wrażenia.

A tutaj dopisz do tego wizerunku starszej pani jeszcze brud i smród 8O :oops:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lip 13, 2011 10:17 Re: Conan, Freya i Prozac i... otwockowe przedziwy:-D

Witam.Jestem mieszkanką Otwocka.
Wczytam się w wolnej chwili w wątek.
Mam nadzieję,że to co na szybko z ciekawości przerzuciłam i co mnie mocno zdziwiło, to tylko moje niezrozumienie tematu.
Dlatego wpierw na spokojnie ,wszelkie wpisy "zachwalające" moje okolice i sposobu opisywania swoich spostrzeżeń dotyczacych ludzi dokładnie przewertuję.
Co by nie było zmyłki :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]