WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 15:40 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

Thorkatt pisze:Chcę rozliczyć bony z IKEA
w sumie 10 bonów x 20 zł = 200 zł
część w towarze, część w gotówce( kupowałam coś do domu)
w towarze - wydatki : rolki do czyszczenia odzieży - 3 szt x 3,99= 11,97
poduszki 5 szt x 3,99= 19,95
materiał 70,00
( starczy na 5 poduch i kilka toreb)
razem 101,92
w gotówce 100,00 (prześlę na konto)

8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: Basia! :1luvu: :1luvu:
i dla wszystkich którzy podarowali bony :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ja z edu wybieramy się dzisiaj złapać kotki do sterylizacji, na terenie dawnego szpitala przy Traugutta
trzymajcie kciuki, żeby udało się połapać :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lip 01, 2011 0:06 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

złapana kocica - chyba mocno ciężarna :? i jeden maluszek :ok: :ok:

jessi74

Post » Pt lip 01, 2011 4:54 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

:ok: :ok: :ok:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pt lip 01, 2011 9:13 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

gratuluję udanej akcji :ok: :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lip 03, 2011 10:54 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

martka te kotki, co są u mnie, to skąd były zabrane ? bo już się pogubiłam :oops:

jessi74

Post » Nie lip 03, 2011 11:25 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

jessi74 pisze:szukam osoby która jeździ na trasie Kalisz Wrocław , lub Kalisz okolice Wrocławia, potrzeba przewieźć pakunek 5kg :) małe gabaryty :ok:

jessi74

Post » Nie lip 03, 2011 18:30 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

czy ktoś we wtorek 5 lipca w godzinach rannych 9przedpołudniowych) mógłby odebrać kociątko w transporterze, małe, bezproblemowe i przetrzymać je do popołudnia? okolice Hirszfelda

jessi74

Post » Pon lip 04, 2011 7:58 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

jessi74 pisze:czy ktoś we wtorek 5 lipca w godzinach rannych 9przedpołudniowych) mógłby odebrać kociątko w transporterze, małe, bezproblemowe i przetrzymać je do popołudnia? okolice Hirszfelda

kto może pomóc???

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt lip 08, 2011 22:58 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

kilkanaście maluszków w piwnicy , pilnie potrzebne dt! :( viewtopic.php?f=1&t=130106

jessi74

Post » Nie lip 10, 2011 18:08 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

jessi74 pisze:kilkanaście maluszków w piwnicy , pilnie potrzebne dt! :( viewtopic.php?f=1&t=130106

:!: :!: :!: :!:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon lip 11, 2011 5:14 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

:!: :!: :!: :!: PILNE
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto lip 12, 2011 12:12 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

Możecie pomóc albo coś podpowiedzieć? :( znam tę dziewczynę ze swoich interwencji, w zeszłym roku przy współpracy ze strzelińskim TOZem skłoniłam ją do kastracji części kotek, w tym roku znów rozmnożyła kotkę i sunię, nie chciałabym, aby kicia tam została...

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z297139544

Dzień dobry
Wczoraj wieczorem na stacji benzynowej znalazłam młodziutką kotkę razem z jej 3 malutkimi kociętami:(, prawdopodobnie to jej pierwszy porób bo jest bardzo młodą kotką. Leżały zmoknięte w kartonie, zabrałam je do domu nakarmilam i osuszyłam były bardzo przerażone i nieufne.
mimo chęci nie mogę ich zatrzymać a oddać doschroniska i wiedząc jakie czeka ich tam życie postanowiłam spróbować je napierw oddac może ktoś zaopiekowałby się nimi, lub małymi kociakami:(
W mieszkaniu mamy już naszą kocicę ktora tez ma małe i nie możemy sobie pozwolić na więcej. Dlatego proszę zainteresowane osoby o kontakt tele 724513742 lub mailowy elaaa1989@gmail.com

Dodam że jestto bardzo ładna kotka cała czarna i jej maluszki też są czarne:)
pozdrawiam serdecznie

jeśli mogę coś pomóc z Warszawy- dajcie znać.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 12, 2011 13:56 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

XAgaX pisze:Możecie pomóc albo coś podpowiedzieć? :( znam tę dziewczynę ze swoich interwencji, w zeszłym roku przy współpracy ze strzelińskim TOZem skłoniłam ją do kastracji części kotek, w tym roku znów rozmnożyła kotkę i sunię, nie chciałabym, aby kicia tam została...

Dzień dobry
Wczoraj wieczorem na stacji benzynowej znalazłam młodziutką kotkę razem z jej 3 malutkimi kociętami:(, prawdopodobnie to jej pierwszy porób bo jest bardzo młodą kotką. Leżały zmoknięte w kartonie, zabrałam je do domu nakarmilam i osuszyłam były bardzo przerażone i nieufne.
mimo chęci nie mogę ich zatrzymać a oddać doschroniska i wiedząc jakie czeka ich tam życie postanowiłam spróbować je napierw oddac może ktoś zaopiekowałby się nimi, lub małymi kociakami:(
W mieszkaniu mamy już naszą kocicę ktora tez ma małe i nie możemy sobie pozwolić na więcej. Dlatego proszę zainteresowane osoby o kontakt tele 724513742 lub mailowy elaaa1989@gmail.com

pozdrawiam serdecznie

jeśli to Strzelin, to spory kawałek od Wrocławia

jessi74

Post » Wto lip 12, 2011 14:03 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

jessi74 pisze:
XAgaX pisze:Możecie pomóc albo coś podpowiedzieć? :( znam tę dziewczynę ze swoich interwencji, w zeszłym roku przy współpracy ze strzelińskim TOZem skłoniłam ją do kastracji części kotek, w tym roku znów rozmnożyła kotkę i sunię, nie chciałabym, aby kicia tam została...

Dzień dobry

pozdrawiam serdecznie

jeśli to Strzelin, to spory kawałek od Wrocławia

Ona ostatnio mieszkała w Strzelinie, z tego co pamiętam. Choć jeśli mnie pamięć nie myli oferowała dowóz maluchów od swoich kotek i suczki do Wrocławia...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 12, 2011 17:57 Re: PILNIE DT!!! DLA MALUCHÓW ZE SMIETNIKA I ZE STUDZIENNEJ !!!!

z ogłoszenia wynika że kot ma czas do jutra, zadzwoniłam, zapytałam co będzie jeśli nie znajdzie domu, ale nic sensownego nie usłyszałam, oprócz tego że jutro wyjazd,
natasza, to nasze rejony, możemy spodziewać że go napotkamy błąkającego się po podwórku :evil:
http://tablica.pl/oferta/-pilnie-oddam- ... Dc3yp.html

Ania! dodajmy go może na stronę

jessi74

[poprzednia][następna]