Kocięta od zbieraczki, Akselek [*] :( Burza i Sparta w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 12, 2011 8:24 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Szlag ... czarny Maciuś [*] ... :evil: :cry:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lip 12, 2011 8:27 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki

Ja też od wczorajszego wieczornego sms-a Zosi czuję się tak bezradna, że gdybym znała i spotkała gdzieś to głupie k****e bez serca, to chyba od razu skoczyłabym do gardła, a obłożyła po pysku to już na pewno :twisted:
Że czarny i że koczurek - tym bardziej zabolała mnie jego śmierć :cry: , ale cały czas mam też przed oczami te wszystkie biedne kociaki (a ilu takich jak one nikt w ogóle nie zdążył nawet zobaczyć :( ), też prawie już zamęczone na śmierć... Takie poj**ane chore pudła powinno się po prostu likwidować, eliminować ze społeczeństwa, żeby nie zeżerały tego, co można byłoby dać dzieciom w domach dziecka albo głodnym zwierzętom :twisted:
Tyle moje co sobie powyrzekam i popłaczę. Takich k***w w samej jednej Warszawie są setki :( :( :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 12, 2011 8:32 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Jak przyszłyśmy, to babsko stwierdziło, że on "chyba nie żyje". Przyniosła go w jakimś pudełku. Miał trudności z oddychaniem. 150 na godzinę pognałyśmy na Książęcą, gdzie przez 15 minut nikt się nami nie zainteresował. No to na Gagarina. Niestety kić miał płyn w płucach i był już w agonii. Wspólnie z wetem podjęłyśmy decyzję. Przynajmniej umierał głaskany i na czystym kocyku, a nie w zasranym pudle w śmierdzącej norze. Najgorsze, że baba MA MÓJ TELEFON. Nie zadzwoniła, nie powiedziała, że z kotem źle...
Potem wróciłyśmy do zbieraczki. Jej smutek trwał gdzieś tak około 15 sekund. Przekonałyśmy ją, że umarł inny kot, nie ten którego miałyśmy zabrać. A drugi czarnuszek - Miłek - sam wszedł do transporterka. Teraz jest na DT u rodziców kalli (dziękujemy!!!!).
A tak na marginesie, ile można dostać za morderstwo? :evil:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 12, 2011 8:42 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Daj spokój, wszystko jedno ile, kto zająłby się w tym czasie całym Twoim stadem :roll: :(
Też czasami niektórych mam ochotę :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 12, 2011 8:44 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

[*]

Jak na mój gust to oko za oko, ząb za ząb powinno być. Tylko w tym wypadku długo i boleśnie :evil:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto lip 12, 2011 9:01 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Zagladam do Was dziewczyny i podziwiam,płacze i niestety tylko tyle mogę.Czy to się nigdy nie skończy.Maciuś[*]
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lip 12, 2011 9:12 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Zofia&Sasza pisze:A tak na marginesie, ile można dostać za morderstwo? :evil:

Za taką przyjemność czasem warto zapłacić :mrgreen:

Maciuniu [*]

Ależ ona zorientowana w tych swoich ukochanych ,najukochańszych kotach. :cry: Choć śmierć Maciusia dała szansę innemu kotu.
Tyle dobrego :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 12, 2011 9:49 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Zosiu, ja niby znam te typy, chociaż wciąż nie mogę pojąć. Ta pani jest biedna i nie ma pieniędzy na jedzenie dla kotków, ale je wszystkie bardzo kocha? Czy jakaś inna wersja wydarzeń?

Maciusiu [']
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lip 12, 2011 10:02 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

['] :(
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto lip 12, 2011 10:32 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Agneska pisze:Zosiu, ja niby znam te typy, chociaż wciąż nie mogę pojąć. Ta pani jest biedna i nie ma pieniędzy na jedzenie dla kotków, ale je wszystkie bardzo kocha? Czy jakaś inna wersja wydarzeń?

Maciusiu [']

Ja nie wiem, czy kocha... Po Maciusiu jakoś nie rozpaczała... Aktualnie to kocha chyba maleńką Balbinkę. Zaraz wrzucę zdjęcia. Smutne i wesołe.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lip 12, 2011 10:59 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

To tak odnośnie kochania. Kiedyś chodziłam karmić i leczyc, i wykradać na steryli koty pewnej kobiety chorej na Alzheimera czy inną chorobę umysłu. Koty "karmiła" czasem jak kury, surowymi płatkami owsianymi i chlebem.
To był ten typ, co to uważa, że kotka musi trzy razy urodzić, zanim może byc wysterylizowana, a kastrowane kocury zagryzają się nawzajem.

U tej chorej na głowę kobiety zadziwiała mnie logika i trzeźwośc myślenia, gdzy szło o jej własny interes.
Gdy po tym jak listonosz przyniósł jej emeryturę, prosiłam, by kupiła coś porządnego kotom, to mówiła, że pieniądze do niej nie doszly albo ktoś jej ukradł.
Kiedyś wkurzona zapytałam: "Kurcze, dlaczego do diabła ich pani nie karmi???"
Rozbrajająco odpowiedziała: "Po co? Przecież pani je karmi!"
"W tym szaleńśtwie jest metoda."
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto lip 12, 2011 11:02 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

skad tacy "ludzie" sie biora??? przeciez powinno sie wytepic, zadnych uczuc....
Kicia... 16.09.2016 (*)

mamba luna

Od: Pon gru 19, 2005 0:14

Post » Wto lip 12, 2011 11:03 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Zofia&Sasza pisze:
Agneska pisze:Zosiu, ja niby znam te typy, chociaż wciąż nie mogę pojąć. Ta pani jest biedna i nie ma pieniędzy na jedzenie dla kotków, ale je wszystkie bardzo kocha? Czy jakaś inna wersja wydarzeń?

Maciusiu [']

Ja nie wiem, czy kocha... Po Maciusiu jakoś nie rozpaczała... Aktualnie to kocha chyba maleńką Balbinkę. Zaraz wrzucę zdjęcia. Smutne i wesołe.

Kocha tego ,którego chcecie akuratnie zabrać.Miłoscią ulotną. :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 12, 2011 11:05 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

Obrazek
Maciuś...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Bez komentarza :cry:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto lip 12, 2011 11:07 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, koty umierają u zbieraczki :(

:cry:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]