I nie, nie jestem przedstawicielem firmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Fuksik bardzo sobie wziął do serca , że ma być wyadoptowany z Taszką ...i zaczął się z nią bawić i bez przerwy ją myje....hm może myśli , że każdy kotek powinien być prawie biały
Agness78 pisze:super że kolejne kociaki w DSale ten ostatni wysyp..... załamuje
jessi74 pisze:z ogłoszenia wynika że kot ma czas do jutra, zadzwoniłam, zapytałam co będzie jeśli nie znajdzie domu, ale nic sensownego nie usłyszałam, oprócz tego że jutro wyjazd, możemy spodziewać że go napotkamy błąkającego się po podwórku![]()
http://tablica.pl/oferta/-pilnie-oddam- ... Dc3yp.html
Figaro52 pisze:A oto zdjęcia z domku Taszki i Fuksika
Taszka i Fuksik wczoraj bardzo dobrze zniosły podróż do nowego domku. Na miejscu troszkę przestraszone zwiedzały nowe miejsce i chowały się po zakamarkach. Około 5 rano już się na tyle oswoiły, że rozpoczęły zabawęSą bardzo spokojne, chętne do głaskania i do zabawy. Większość czasu śpią i mruczą. Fuksik jest wielką przytulanką i mógłby być głaskany przez cały czas. Taszka część dzisiejszego dnia przespała na moich kolanach, a drugą część spędziła pod łóżkiem.
Kotki bezbłędnie korzystają z kuwety. Jedzą na razie jeszcze niewiele ale już wiedzą gdzie stoją ich miseczki z jedzeniem i piciem.
Za domek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, jolabuk5 i 749 gości