Gołąbeczka [*], dług spłacony, żal pozostał ..Osiem lat ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 7:34 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie - już po operacji!!!

Stolec był :twisted: I wszystko inne też, przepisowo :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lip 11, 2011 7:36 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie - już po operacji!!!

alix76 pisze:Stolec był :twisted: I wszystko inne też, przepisowo :mrgreen:

Strasznie konkretna ta informacja :mrgreen: a jakieś szczegóły :?: :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lip 11, 2011 19:35 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie - już po operacji!!!

Nie drażnijcie mnie, bo następnym razem będą zdjęcia obiektu dyskusji :twisted:
Gołąbeczka grzecznie :roll: zjadła leki i siedzi sobie na posłanku, zastawiając się, gdzie się umościć na kolejną drzemkę. Pojadła w dzień, wiec na razie nie ma apetytu, ale ogólnie jedzenie znika :wink: . Wolałabym, żeby było trochę mniej gorąco, albo chociaż parno ...

alix76

Post » Pon lip 11, 2011 21:13 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie - już po operacji!!!

Taki wentylatorek, jak mają japońscy turyści może trzeba malutkiej zainstalować... kciuki za kolejną kupę i całą resztę też :ok:
Kupa to w końcu rzecz ważna i poważna. Ciekawe na ilu wątkach rozstrząsa się jej temat...
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lip 12, 2011 6:34 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie - już po operacji!!!

Gołąbka dalej bez apetytu - nic nie zjadła wieczorem po lekach, a to robi zazwyczaj :( (chyba dla zmiany smaku), nic też nie ubyło w nocy ... rano z łaski zjadła ze 3 chrupki. Pije chętnie ... spanikowana jestem już, tylko nie wiem, czy popołudniu lecieć do weta, czy jeszcze chwile obserwować ... upału nie ma :? , żeby brak apetytu na to zwalić :(
No i posypia na siedząco, też tego nie robiła nigdy ...

alix76

Post » Wto lip 12, 2011 6:37 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie - już po operacji!!!

Może warto jej zrobic badanie krwi, żeby sprawdzic czy nerka pracuje?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 12, 2011 6:41 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

No właśnie chyba je zrobię dziś ... jak nic z miski nie ubędzie, to lecimy ... oby się okazało, że na próżno, bo Gołąb ma fochy a ja atak paniki.
Postaram się trochę urwać z pracy, żeby mieć więcej czasu popołudniu ...

alix76

Post » Wto lip 12, 2011 6:44 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

Jedź na wszelki wypadek :ok:

Wiedza jaką nabyłam przy Ślepicu niestety - to, że sika, to nie znaczy, że nerka podjęła pracę. Może nie filtrowac moczu, a wtedy dadzą jej coś na to (nie pamiętam nazwy, mam to gdzies zapisane, jakby co to poszukam).
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 12, 2011 7:38 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

Ano, niestety, to że sika, to nie znaczy, że nerka filtruje :( . A że chyba sika trochę więcej, niż wcześniej, to też może świadczyć na niekorzyść ... popołudniu będziemy wiedzieć, czarno na białym ...
Jakbyś znalazła nazwę, to byłoby miło ... weci na pewno coś przepiszą, ale ja lubię mieć wiedzę z różnych źródeł ...

alix76

Post » Wto lip 12, 2011 8:52 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

Gołąbeczko no... żeby to był foch.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lip 12, 2011 8:54 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

:ok: :ok: :ok: Dzielna dziewczynka Gołąbeczka, da radę!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 12, 2011 8:55 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

Gołabka..... nie wygłupiaj się! Ja rozumiem, że to tylko pogoda Ci tak nie służy - ja też ledwo żywa, a nawet moje Chmurki leżą w miarę spokojnie.... Trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto lip 12, 2011 9:46 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

Gołąbeńko Kochana, nie żartuj sobie z nas, masz być zdrowa. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lip 12, 2011 16:36 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

Jesteśmy już po wizycie - jest podejrzenie osłabienia po operacji, szczególnie, że mała ma ciut obniżoną temperaturę. Pan Dr pochwalił, że się chce dogrzewać :twisted: ruterem. Na razie dostała antybiotyk i mam do jutra obserwować, czy będzie poprawa.
Wobec braku widocznych problemów nerkowych (brak zapach mocznika z pyszcza, dr z poświęceniem niuchał sam :twisted: ) z badaniem krwi się wstrzymamy - jak nie będzie poprawy, to robimy jutro, jak się polepszy, to planowo, w sobotę.
Mała w podróży była bardzo dzielna i to mimo, że trochę ugrzęzłyśmy w metrze. Mam nadzieję, że jutro obejdzie się bez dodatkowych przygód :wink: .
Teraz skubnęła kilka chrupek, chlipnęła łyczek wody i leży, pełna poczucia dobrze spełnionego obowiązku :twisted: . Na razie jest gorąco, liczę na to, że w nocy tych chrupek ubędzie więcej. Nie ukrywam, że koncepcja osłabienia podoba mi się zdecydowanie bardziej niż problem z nerką ...

alix76

Post » Wto lip 12, 2011 16:42 Re: Gołąbeczka prosi o wsparcie, już po operacji, brak apetytu

W takim razie życzę wam osłabienia :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]