DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 10:49 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

OK - rozmawiałam z Asią, bo ona niestety w biegu
Nero ma wydarzenie na FB, ale to wydarzenie jest prawie "martwe", bo nie ma kto tego pociągnąć...
Asia nie ma czasu i nie za bardzo też się na tym zna...
Jeśli się zgodzisz to już piszę do osoby kompetentnej, żeby Cię zrobić Moderatorem (?) w każdym razie osobą zarządzającą wydarzenia. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 11, 2011 11:00 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Asiu, paczka powinna dojść dzisiaj do końca dnia.
Czy ktoś z domowników będzie przez ten czas w domu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 11, 2011 11:15 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

meksykanka pisze:OK - rozmawiałam z Asią, bo ona niestety w biegu
Nero ma wydarzenie na FB, ale to wydarzenie jest prawie "martwe", bo nie ma kto tego pociągnąć...
Asia nie ma czasu i nie za bardzo też się na tym zna...
Jeśli się zgodzisz to już piszę do osoby kompetentnej, żeby Cię zrobić Moderatorem (?) w każdym razie osobą zarządzającą wydarzenia. :1luvu:

znaczy mnie administratorem? :oops:
jak Nero ma wydarzenie to spróbujemy podciągnąć (chociaż moi znajomi mają dośc spamu :| ) tylko link potrzebny :)
można też chyba drugie dla tych dokarmianych
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lip 11, 2011 12:17 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Erin-paczka przyszła;dziękuję wszystkim,którzy złożyli się na paczkę :1luvu: :1luvu:
ezzme ja nie umiem też moderować wydarzenia ani nie wiem jak odswieżać je czy dodawać nowe zdjęcia;umiem dodać wpis czyli edytować wydarzenie;Zosia napisała do CatAngel o dodanie cię do adminów tylko nie mamy odpowiedzi;bez działań wydarzenie jest martwe a już jest allegro cegiełkowe i trzeba zwołać ludzi na nie żeby coś się działo;
link do wydarzenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=119468314797034

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lip 11, 2011 12:24 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

ezzme,sprawa też jest tego rodzaju,że mnie są potrzebne fundusze na Nero na DT a te nie moga wpływać na konto fundacji bo ich nie dostanę na moje prywatne konto....
-następna sprawa -moje tymczasy-owszem ja potrzebuje pomocy,nawet bardzo -na dzień dzisiejszy-tylko sprawa jest delikatna i żeby nie zaszkodziło to w zbieraniu funduszy na operację Nero :? nie wiem jak to zredagować bo nie znam się na fb kompletnie;

J.D.

Post » Pon lip 11, 2011 12:48 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Cieszę się bardzo :)
Niech idzie na zdrowie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 11, 2011 13:03 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:ezzme,sprawa też jest tego rodzaju,że mnie są potrzebne fundusze na Nero na DT a te nie moga wpływać na konto fundacji bo ich nie dostanę na moje prywatne konto....
-następna sprawa -moje tymczasy-owszem ja potrzebuje pomocy,nawet bardzo -na dzień dzisiejszy-tylko sprawa jest delikatna i żeby nie zaszkodziło to w zbieraniu funduszy na operację Nero :? nie wiem jak to zredagować bo nie znam się na fb kompletnie;

hmm... ja bym zrobiła tak:
1.jeśli Nero ma wydarzenie i w tym momencie jest to najpilniejsze (przepraszam, ale jeszcze się nie wczytałam w całość) to spróbować z promować to wydarzenie. jeśli trzeba coś nowego dopisać to można to zawsze edytować. jak się uda zebrać na operację zrobić osobne wydarzenie dla kotów lub przekształcić to co jest.
2. jeśli chodzi o Nero to tak jak pkt. 1, ale zrobić osobne dla kotów i zbierać kasę równocześnie.

jeśli chodzi o konto to możesz chyba podać swoje prywatne (które można przesyłać do zainteresowanych osób)?
zredagować tak jak każde inne ogłoszenie :) myślę, że jeden krótki akapit o co chodzi i ewentualnie reszta opisu.
też średnio się na tym znam :oops:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lip 11, 2011 13:10 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

ezzme,
dla kotów to jednak trzeba robić oddzielne wydarzenie bo Nero po operacji nadal będzie w DT i będzie potrzebował funduszy na opłacenie go tj.300zł./m-c;
Zosiu
myśle,że trzeba sklecić tekst do ogłoszeń Nero i zacząć go ogłaszać pisząc,że czeka na operację;może znajdzie sie ktoś,kto się w nim zakocha już ,teraz i zechce dołożyć się do operacji?

J.D.

Post » Pon lip 11, 2011 14:58 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Co do tekstu ogłoszeń - to ja coś skleciłam do Allegro cegiełkowego...
Można przekształcić... rozumiem, że w tym przypadku komunikat ma brzmieć : szuka domu, aczkolwiek wszystkie informacje o operacji itd... pozostają bez zmian...
Jeśli dobrze rozumiem to ogloszenie ma dotyczyć dwóch spraw:
Przygarnij Nero - zbieramy pieniążki na operację, może się dołożysz... i przygarniesz????
Czy dobrze rozumiem?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 11, 2011 23:03 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

ezzme, gdybyś chciała prowadzić wątek Nero... to CatAngel prosiła, żebyś, tu cytuję:

"ezzme niech podeśle mi link do swojego profilu i niech weźmie udział w wydarzeniu Nera to wtedy mogę ją mianować(tylko muszę wiedzieć jak sie nazywa)"

Nie wiem oczywiście jak tam decyzja, czy chcesz brać na siebie ten ciężki obowiązek?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 11, 2011 23:46 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

meksykanka pisze:Co do tekstu ogłoszeń - to ja coś skleciłam do Allegro cegiełkowego...
Można przekształcić... rozumiem, że w tym przypadku komunikat ma brzmieć : szuka domu, aczkolwiek wszystkie informacje o operacji itd... pozostają bez zmian...
Jeśli dobrze rozumiem to ogloszenie ma dotyczyć dwóch spraw:
Przygarnij Nero - zbieramy pieniążki na operację, może się dołożysz... i przygarniesz????
Czy dobrze rozumiem?

Witaj Zosieńko!!widzę,że działasz ,dzięki ci za to wielkie :1luvu: :1luvu:
może jakoś tak....." czy przygarniesz mnie wiedząc,że jeszcze jestem niedowidzący? będę mógł cię zobaczyć niedługo jeśli zbiorę wystarczająco dużo pieniążków żeby zapłacić za operację,może wspomożesz mnie grosikiem?"

J.D.

Post » Pon lip 11, 2011 23:59 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Dobrze, to coś sklecę, bo nie było mnie dłuższy czas pod netem, ale skończyłam tłumaczenia, UUUUf
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 12, 2011 0:15 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

No to super,ze przynajmniej tobie udało się coś doprowadzić do końca bo mnie wszystko się popierniczyło i nic nie zostało zrobione jak powinno albo wcale :evil: ;jutro a raczej już dziś będzie kiepski dzień bo wszystko muszę nadgonić :? szlag by to trafił z takim lajfem :evil: :evil: :evil:

J.D.

Post » Wto lip 12, 2011 5:50 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Oj nie, nie wygłupiaj się i naprostowuj...
Bo się będę martwić :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 12, 2011 23:59 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Uwaga, uwaga

Allegro cegiełkowe dla Nero:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1715046960

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]