Lilaczek pisze:nr 1 (róże), 4 (maki) i 5 (rzeczka) za wywoławczą poproszęPiękne!
bARDYO DYIKUJEMZ YA OFERTZ
jASIEK MI YNOWU PRYESTAWIZ KLAWIATURE
Moderator: Moderatorzy
Lilaczek pisze:nr 1 (róże), 4 (maki) i 5 (rzeczka) za wywoławczą poproszęPiękne!

kamari pisze:Lilaczek pisze:nr 1 (róże), 4 (maki) i 5 (rzeczka) za wywoławczą poproszęPiękne!
bARDYO DYIKUJEMZ YA OFERTZ
jASIEK MI YNOWU PRYESTAWIZ KLAWIATURE
Lilaczek pisze:Miniaturka też piękna! Czy jest na sprzedaż?

Willow_ pisze:Lilaczek pisze:nr 1 (róże), 4 (maki) i 5 (rzeczka) za wywoławczą poproszęPiękne!
Kamari, szykuj kolejne prace na bazarek![]()
Jak widać więcej osób interesuje się miniaturkami, więc musisz ćwiczyć rękę do małych prac
Dzielny Jasiek! - uczy się pisać chłopak, od wrześnie do zerówki

mgj pisze:Mam nadzieję, że będzie więcej miniaturek. Podoba mi się, ale cały czas myslę (ale to chyba nie jest wyłącznie moja przypadłość- "może następna będzie bardziej pasowała? ". To taka ciekawość nieznanego... Może lepiej jak juz powstanie kilka pokaż je naraz. Pozdrawiam
będzie więcej mgj pisze: A dla mojej mamy mógłby być jakiś kociasty.

ale takich to by od razu kilka trzeba, ja już widzę oczyma wyobraźni takie trzy na ścianie nad pianinem ... akurat mam miejsce jeszcze

Willow_ pisze:Niby tak, ale nie zapominaj o odpoczynku
sprawdzę tylko w słowniku, które to i jutro ze sobą zabiorę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości