WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 0:08 WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

Witam !
Sprzedam cały miot kiociąt rasy brytyjskiej niebieskiej wraz z matką.
Miot składa się z 7miu kociąt (4 niebieskie i 3 liliowe) kociaki mają tydzień.
Matka (7 lat) mimo szlahetnej rasy daje liczne i piękne mioty. To jest jej czwart miot, w poprzednich liczba kociaków wynosiła: 5,5,7.
Kocica jest zdrowa jednakże uczulona na ugryzienie pchły.

Sprzedaje z powodu braku czasu na pielęgnację kociąt i dalsze zajmowanie się 'hodowlną' oraz z powodu przeprowadzki do małego mieszkania gdzie warunki nie byłyby przyjazne dla kotów.
Sprzedam tylko i wyłącznie w dobre ręce ! Dla ludzi, którzy posiadają wiedzę na temat hodowli kociąt i nie będą dopuszczać matki 'co ruje'.

Cena jaka mnie interesuje to 2800 zł za miot z matką

co zrobić, by nie trafiły do pseudo? :( link i namiary mam, ale z oczywistych względów nie upubliczniam.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 11, 2011 0:21 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

jezu :(
to rodowodowe czy też z pseudo??

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon lip 11, 2011 8:40 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

klauduska pisze:jezu :(
to rodowodowe czy też z pseudo??

Podejrzewam, że ta druga opcja...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lip 11, 2011 9:00 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

XAgaX pisze:Witam !
Matka (7 lat) mimo szlahetnej rasy daje liczne i piękne mioty. To jest jej czwart miot, w poprzednich liczba kociaków wynosiła: 5,5,7.

Sprzedaje z powodu braku czasu na pielęgnację kociąt i dalsze zajmowanie się 'hodowlną' oraz z powodu przeprowadzki do małego mieszkania gdzie warunki nie byłyby przyjazne dla kotów.
Sprzedam tylko i wyłącznie w dobre ręce ! Dla ludzi, którzy posiadają wiedzę na temat hodowli kociąt i nie będą dopuszczać matki 'co ruje'.

co zrobić, by nie trafiły do pseudo? :( link i namiary mam, ale z oczywistych względów nie upubliczniam.

już są w pseudo
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lip 11, 2011 10:08 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

BarbAnn pisze:
XAgaX pisze:Witam !

już są w pseudo

wiem, ale chciałabym, żeby nie trafiły do kolejnej- ta laska przynajmniej zachowała minimum przyzwoitości...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lip 12, 2011 10:59 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

Sytuacja jest patowa. Koty nie są zaniedbane. Każdemu wolno koty mnożyć i sprzedawać.
Są zbyt małe, żeby je sprzedać pojedynczo.

Jedynie może się inna pseudo trafić. Tyle, że cena jest wysoka. W tej chwili jest wysyp kociąt i "zastój na rynku".

Ja nie widzę wyjścia.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto lip 12, 2011 16:02 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

Moim zdaniem nic nie zrobimy, nikt z "nas" ich nie kupi, zwłaszcza na już, a przecież maluchy zaraz otworzą oczka a jak będą mieć otwarte oczęta to wtedy nikt ich nie uśpi. Ewentualnie można by pomyśleć nad wykupem mamy ( oczywiście po odkarmieniu kociaków i pod warunkiem, że jeszcze będzie do wykupu) ale myślę, że tanio jej nie sprzeda.... Ja też myślę, że nic nie zrobimy, możemy pisać do kobiety, przekonywać i liczyć na "cud".

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Wto lip 12, 2011 19:14 Re: WRO- kolejne bulwersujące ogłoszenie, tym razem "brytków" :(

zaznaczę sobie i będę podczytywać:)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31