Przylepa z zaburzeniami równowagi na cito DS lub DT-Warszawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 14:12 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

dagmara-olga pisze:dopisz w pierwszym poście, jak odnosi się do innych kotów i na jaki konkretnie czas TDT :-)

to napisz, bo ważne - no i czy jakies koszty typu leczenie , leki, specjalna dieta wchodza w grę w przypadku kotki.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lip 08, 2011 15:25 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Podrzucę - może ktoś będzie mógł pomóc :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 08, 2011 15:28 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Również podrzucę różowonosą :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt lip 08, 2011 16:21 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Taka śliczna dziewczyna prosi o DT:
Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 08, 2011 16:46 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Możemy się spotkać? Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć o koteczce, zobaczyć ją. Niestety, ten ewentualny TDT za zwrotem kosztów. Inaczej nie mogę. Krytą kuwetę mam - staruszek Meo sikał na stojąco prawie. Przy czym sprawę jeszcze musiałabym dogadać w domu, więc to nic pewnego.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lip 08, 2011 18:46 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Marcelibu pisze:Możemy się spotkać? Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć o koteczce, zobaczyć ją. Niestety, ten ewentualny TDT za zwrotem kosztów. Przy czym sprawę jeszcze musiałabym dogadać w domu, więc to nic pewnego.

Bardzo się cieszę, nawet gdyby skończyło się tylko na spotkaniu. Czekamy na Ciebie, Marcelibu :1luvu:
Wysłałam wiadomość na pw.
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Od: Nie lip 20, 2008 17:57

Post » Pon lip 11, 2011 9:57 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Trzymam kciuki. Koteczko, różowy nosek do góry :ok:

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Pon lip 11, 2011 11:29 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Yossariana pisze:Trzymam kciuki. Koteczko, różowy nosek do góry :ok:

Śnieżka dziękuje i pozdrawia :kotek: :D
Jest cień szansy na DS bez konieczności tymczasowej przeprowadzki. Kciuki bardzo potrzebne.
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Post » Pon lip 11, 2011 11:35 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

:kotek:
jestem i ciepło myślę!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lip 11, 2011 11:36 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

mahta pisze:
Yossariana pisze:Trzymam kciuki. Koteczko, różowy nosek do góry :ok:

Śnieżka dziękuje i pozdrawia :kotek: :D
Jest cień szansy na DS bez konieczności tymczasowej przeprowadzki. Kciuki bardzo potrzebne.

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 11, 2011 17:56 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Dam znać, jaka sytuacja, gdy tylko coś będę wiedziała.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon lip 11, 2011 20:24 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

mahta pisze:Śnieżka dziękuje i pozdrawia :kotek: :D

Są kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lip 11, 2011 21:00 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Ehhh. Kot, któremu szukałam towarzyszki po rozmowie z poprzednią właścicielką okazał się strasznym dominantem: gryzł drugiego kota, wyjadał ze wszystkich misek, nie pozwalając (nie dopuszczając do miski) zjeść drugiemu. Gryzł współ-kota boleśnie w kark (co jest wg mnie jest dowodem dominacji), z psa również leciało wygryzione futro. Ze złości zaczynał sikać poza kuwetą. To chyba faktycznie materiał na jedynaka. Znajoma ma jeszcze zapytać i da znać, ale coś kiepsko to widzę :( .

Marcelibu

Post » Pon lip 11, 2011 21:27 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Marcelibu pisze:Ehhh. Kot, któremu szukałam towarzyszki po rozmowie z poprzednią właścicielką okazał się strasznym dominantem: gryzł drugiego kota, wyjadał ze wszystkich misek, nie pozwalając (nie dopuszczając do miski) zjeść drugiemu. Gryzł współ-kota boleśnie w kark (co jest wg mnie jest dowodem dominacji), z psa również leciało wygryzione futro. Ze złości zaczynał sikać poza kuwetą. To chyba faktycznie materiał na jedynaka. Znajoma ma jeszcze zapytać i da znać, ale coś kiepsko to widzę :( .

Dzięki za informacje. Ja też przestałam sobie robić nadzieję z tym domkiem.
Jednak tyle ciepła i kciuków spływa z forum, że wszystko musi się dobrze skończyć.
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Post » Śro lip 13, 2011 15:28 Re: Przylepka z zaburzeniami równowagi na cito TDT w Warszawie!

Marcelibu, masz jakieś nowe wieści?
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

[poprzednia][następna]