DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 10:03 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Na FB można zrobić wydarzenie.
Na organizacje raczej bym nie liczyła.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 08, 2011 10:04 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Ja tak po cichu podczytuję :oops:

Nie potrafię pomóc :oops: Ale przeczytałam Waszą rozmowę na temat jedzonka dla kotów, łza mi się zakręciła. Chciałabym tylko żebyście wiedziały, że to robicie jest niesamowite :1luvu: Niech ludzie gadają, ale są też ludzie, dla których jesteście wielkie :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pt lip 08, 2011 10:16 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

no,bez takich :twisted: sama wiem,że teraz to się trochę "obszerna" zrobiłam :wink:
ale dzięki :D

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt lip 08, 2011 10:26 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Teraz wytłumaczę do czego prowadził ten mój wywód na temat mojej kociej codzienności;
Nie chcę żeby ktoś pomyślał,że z wygodnictwa czy lenistwa zwalam na innych allegro cegiełkowe,ogłoszenia czy proszę o podnoszenie bazarków albo zapominam o odwiedzaniu znajomych wątków.Otóz ja po prostu nie mam czasu a jeśli mam chwilę to chcę ja przeznaczyć dla moich footerek tymczasów czy rezydentów albo tez pobawić się ze szczekaczami :mrgreen:
komputer to złodziej czasu-telewizja nie-w moim przypadku- bo ja sama nie włączam telewizora całymi tygodniami;natomiast komputer-tak-on zabiera duuużo czasu;
Dlatego proszę o wyrozumiałość jeśli nie zbyt szybko odpowiem na pw,nie daje odpowiedzi na bazarku czy na wątku-teraz będę na miau tylko wieczorami-a jeśli trzeba pilnie to proszę o smska 8) może zajrzę czasem przelotem ale mogę nie mieć czasu aby napisać..jeszcze raz proszę o wyrozumiałość :oops: :oops:

J.D.

Post » Pt lip 08, 2011 12:26 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:no,bez takich :twisted: sama wiem,że teraz to się trochę "obszerna" zrobiłam :wink:
ale dzięki :D

też dziekuję. :oops:
Co to kuchnia robi z człowieka :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 08, 2011 12:49 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Paczuszka dla kociaków zamówiona, powinna być w poniedziałek.

Erin

Post » Pt lip 08, 2011 13:20 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Erin pisze:Paczuszka dla kociaków zamówiona, powinna być w poniedziałek.

wobec tego czekam i z góry dziękuję w imieniu kociaków :1luvu: :1luvu:
edit: ale ze mnie gapa :oops: erin wspominała,że zbierała na paczkę a ja nawet nie zapytałam komu dziękować więc teraz Dziękuje bardzo :1luvu:

J.D.

Post » Nie lip 10, 2011 18:10 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Zaglądamy i my widzimy ,ze Asia zapracowana .A jak sprawa Nero drgnęło do przodu.?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lip 11, 2011 2:32 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Sprawę Nero częściowo "zwaliłam" na Zosię bo sama nie "wyrabiam" a ona kręci tymi kółeczkami nie żle więc myslę,że "do przodu bo ona nie odpuszcza :ok:
idę karmić bezdomniaki...

J.D.

Post » Pon lip 11, 2011 7:41 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Tak człowiek sam niestety rady nie daje ,ale dobrze ,że w koło nas jednak są życzliwi i pomocni ludzie ,na których zwalamy część naszej pracy. :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lip 11, 2011 8:24 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Witajcie w poniedziałkowy ranek :)
Asiu, daj znać kiedy paczka dojdzie.

Erin

Post » Pon lip 11, 2011 8:45 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

No w sprawie Nero walczymy.
Mamy jeszcze inny trudny w realizacji pomysł, ale nie chcemy zapeszyć :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 11, 2011 8:51 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

mogę zrobić wydarzenie na fb, tylko prosiłabym o opis i tytuł, jakieś zdjęcie? jeśli chodzi o zebranie kasy czy stałych darowizn to prosiłabym też o podanie danych do przelewów i informację czy udostępnić w opisie wydarzenia czy przez PW.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lip 11, 2011 8:55 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Ja mam taki "kulawy" tekst, który napisałam do innej akcji... Jeśli szanowna Pani opiekunka pozwoli mogę Ci przesłać. Asia także przesłała mi zdjęcia... Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc, bo tu taka kulawizna musi się zajmować jak ja... a FB niestety zupełnie nie znam :oops:
Jeśli do FB tekst powinien być inny, to można go zmodyfikować.
Ale suuuper, że coś się w sprawie Nero dzieje :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 11, 2011 10:31 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Czekamy aż Asia dotrze do kompa, bo jest zapracowana....
Zdaje się, że FB jest, trzeba go tylko aktualizować..
Ale niech się "szefowa" wypowie.
Ja mogę pomóc w kwestii tekstów, etc.
To czekamy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]