Iweta pisze:Ode mnie też, trochę spóźnione 100 lat Iza(ja tez jestem Rak
)
Dziękuję Iwonko.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Ode mnie też, trochę spóźnione 100 lat Iza(ja tez jestem Rak
)
iza71koty pisze:Pytanie na cito!!!
czyją własnością jest chodnik poza ogrodzeniem przed budynkiem będącym prywatną własnością??? Chodnik to spacerownik połączony z ścieżką rowerową.
iza71koty pisze:Tak o tym to akurat wiem ,że część chodnika sąsiadującego na wprost całej - posesji musi być odśnieżana i sprzątana przez właściciela budynku. Zatem zadam pytanie inaczej. Czy taka osoba może mi zabronić wykładania kotom jedzenia w tym miejscu, skoro koty są tam od wielu lat? Ba nawet wcześniej sama wyraziła na to zgodę aby wykładać jedzenie na terenie jej ogrodu.
Trasa rowerowa i spacerownik powstały z Funduszu Unii Europejskiej.
iza71koty pisze:I jeszcze coś. Karmię w tym miejscu bardzo ostrożnie.Zawsze jest czysto. Przejeżdzam tą trasą kilka razy dziennie.Zanim pozbieram jakiekolwiek resztki których praktycznie nie ma wcale, to wyjadają je w nocy jeże, bo widziałam.To tyle. Nie mam sobie nic do zarzucenia. Nic. Babie przeszkadzają koty i tyle.Sama ich obecność po prostu.To jakby nie było Pani Doktor. A koty roznoszą zarazki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19, Nikolayprofs i 107 gości