edek13 pisze:Witajcie Cioteczki jestem na miau nowa do tej pory udzielałam się na dogo.
Szukam pomocy dla 3 na oko 3 miesięcznych kociaków z Olsztynka !!!!!
Może zacznę od początku jestem z pod Warszawy, byłam na wakacjach i podjechałam zwiedzić Olsztynek. W jednym z ośrodków zwiedzających natknęłam się na półdziką kotkę, która została tam w zeszłym roku podrzucona. Kicia się okociła ma 3 maluchy burego, czarnego i rudego. Na oko kociaki mają 3 miesiące. Kotka daje sie głaskać przy jedzeniu, maluchy są półdzikie. Kociaki mają zostać wyłapane przez zootechnika i zabrane do schroniska niestety nie wiem do którego bo nie udało mi się znaleźć takiej informacji w necie. Jak dla mnie kocica powinna też być wysterylizowana..... Mam kontakt z Panią, która tam pracuje ma do mnie zadzwonić jak kotki będą wyłapane. Czy ktoś z WAS jest im w stanie pomóc ????????

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
jamkasica pisze:Mazurko, ja nadal często wracam myślami do Ciebie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość