Thorkatt pisze:Kawon5 pisze:Thorkatt pisze:Różowy dla siostrzenicy Kawon5 gotowy - zapraszam dalej
Dzięki, dzięki. Wpłata na wskazaną fundację - dokonana
Zakładnik przepiękny. Dzięki za dostawę

Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Kawon5 pisze:Thorkatt pisze:Różowy dla siostrzenicy Kawon5 gotowy - zapraszam dalej
Dzięki, dzięki. Wpłata na wskazaną fundację - dokonana
jessi74 pisze:zapraszamy, zapraszamy, ratujemy kolejne maluszki viewtopic.php?f=1&t=130106
Thorkatt pisze:jessi74 pisze:zapraszamy, zapraszamy, ratujemy kolejne maluszki viewtopic.php?f=1&t=130106
Tyle maluchów
Bardzo bardzo zapraszam na zakładniki
Thorkatt pisze:![]()
Dla kogo: beneficjentem tej aukcji są kocie maluchy pod opieką grupy wolontariuszy – http://www.wroclawskiekoty.pl
Przedmiot: Kocie Zakładniki – specjalna edycja w pastelowych kolorach![]()
Kup Teraz, cena 1 sztuki: 10 zł + 4,50 zł przesyłka
Można nadal zamiawiać w wybranym kolorze
różowy![]()
niebieskikupiła eski
![]()
żółtykupila lanua
![]()
zielonykupiła key_west
![]()
Serdecznie zapraszam
Pako pisze:Pomóżmy maluszkomA Zakładniki Thorkatt są niewpowtarzalne, mogą być super prezentem np. dla pierwszoklasisty, żeby mu się raźniej do szkoły wędrowało
Thorkatt pisze:![]()
Dla kogo: beneficjentem tej aukcji są kocie maluchy pod opieką grupy wolontariuszy – http://www.wroclawskiekoty.pl
Przedmiot: Kocie Zakładniki – specjalna edycja w pastelowych kolorach![]()
Kup Teraz, cena 1 sztuki: 10 zł + 4,50 zł przesyłka
Można nadal zamiawiać w wybranym kolorze
różowy![]()
niebieskikupiła eski
![]()
żółtykupila lanua
![]()
zielonykupiła key_west
![]()
Serdecznie zapraszam
Kawon5 pisze:Różowy zakładnik zrobił furorę - moja 4.letnia siostrzenica prawie się z nim nie rozstaje
Poproszę o trzy kolejne zakładniki w pozostałych kolorach. Niech się dziecko cieszy
Kawon5 pisze:Różowy zakładnik zrobił furorę - moja 4.letnia siostrzenica prawie się z nim nie rozstaje
Poproszę o trzy kolejne zakładniki w pozostałych kolorach. Niech się dziecko cieszy
Pako pisze:Kawon5 pisze:Różowy zakładnik zrobił furorę - moja 4.letnia siostrzenica prawie się z nim nie rozstaje
![]()
![]()
![]()
Kto weźmie przykład z Super Cioci?
Thorkatt pisze:Pako pisze:Kawon5 pisze:Różowy zakładnik zrobił furorę - moja 4.letnia siostrzenica prawie się z nim nie rozstaje
![]()
![]()
![]()
A mnie jako matce i nauczycielce przyszedł taki pomysł np:
żółty piesek lub kaczuszka
niebieski myszka/piesek
zielony żabka/ myszka/piesek
Można by mały teatrzyk mieć.
I co Ty na to, ciociu Kawon?
Kawon5 pisze:Thorkatt pisze:Pako pisze:Kawon5 pisze:Różowy zakładnik zrobił furorę - moja 4.letnia siostrzenica prawie się z nim nie rozstaje
![]()
![]()
![]()
niebieski myszka/piesek
Fajowy pomysłDzięki za podpowiedź - z teatrzyku będzie jeszcze bardziej zadowolona.
Dzisiaj spała z kocim zakładnikiem.
A teraz:
1. żółta kaczuszka
2. niebieska myszka
3. zielona żabka
4. piesek - jaki kolor mam do wyboru?
Thorkatt pisze:Kawon5 pisze:Thorkatt pisze:Pako pisze:Kawon5 pisze:Różowy zakładnik zrobił furorę - moja 4.letnia siostrzenica prawie się z nim nie rozstaje
![]()
![]()
![]()
niebieski myszka/piesek
Fajowy pomysłDzięki za podpowiedź - z teatrzyku będzie jeszcze bardziej zadowolona.
Dzisiaj spała z kocim zakładnikiem.
A teraz:
1. żółta kaczuszka
2. niebieska myszka
3. zielona żabka
4. piesek - jaki kolor mam do wyboru?
![]()
![]()
piesek - troszke inny wzór pomarańczowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości