Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Tak to już jest jak się ostatnie dwudzieste chce z przytupem świętować
Etiopia pisze:skwareek pisze:Sol masz Fione?? Moja siostra ma Shreka - czarnego kocura.
Sol ma królewnę Fionę![]()
solangelica pisze:Etiopia pisze:skwareek pisze:Sol masz Fione?? Moja siostra ma Shreka - czarnego kocura.
Sol ma królewnę Fionę![]()
Taaa, krolewna to ona byla przez pierwsze pol roku... potem pokazala ze ona sobie zyczy byc KROLOWA. A jak przyszly tymczasy - Fumik i Glus - zmienila sie w potwora. Tzn nie w ogra, bo ogry kotow nie jedza ale foch jaki strzelila na widok obcych byl porazajacy![]()
Vil, to taki rytual kierowcow z GPSem. Zauwazylam ze wszyscy moi znajomi robia to samo... Wiec to chyba normalne jest niewiem, nie posiadam magicznego kartonika uprawniajacego do jazdy samochodemNa pewno trafia, predzej czy pozniej
![]()
Ale wam zazdroszcze tego Sabatu...
Anni, wspolczuje umywalki... Z kolegami tak to czasami bywa. Z kolezankami zreszta tez - pamietam taka impreze gdzie kolezanka zarzygala pol kuchni, dostala dola a potem zaczela sie dusic. Okazalo sie ze ma astme, co skretnie przed nami ukryla bo jej bylo wstyd, nie zabrala inhalatora i musielismy ja reanimowac do przyjazdu karetki. Mialam 16 lat i pierwszy raz w zyciu mialam na rekach omdlewajaca odlatujaca w niebyt osobe, ktora musialam bic po twazy zeby oprzytomniala. Jak ja sie wtedy balam... Dobrze ze bylam swiezo po szkoleniu z pierwszej pomocy....
Asia_Siunia pisze:
Co do nawigacji..swego czasu dobijał mnie głos Hołowczyca "Jesteś poz trasą! Jesteś poza trasą...Następna będzie lepsza"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 179 gości