KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 09, 2011 19:37 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

02.07.2011r.
Jak każdego roku przez ostatnie cztery lata :D

http://www.youtube.com/watch?v=XvNSpBH0F9o

Dziękujemmmy :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lip 10, 2011 0:58 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dziewczyny... ja z taką sprawą - czy ktoś ma może nr telefonu do Alienor i mógłby ją spytać, czy zgodziłaby się na jego przekazanie...? :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie lip 10, 2011 1:01 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Liwia_ pisze:Dziewczyny... ja z taką sprawą - czy ktoś ma może nr telefonu do Alienor i mógłby ją spytać, czy zgodziłaby się na jego przekazanie...? :oops:

Liwia_ przykro mi , ale Alienor przez tydzień do 15 lipca jest niedostępna, ani na forum, ani pod telefonem jak coś pisz na pw do mnie jak będę mogła to pomogę

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lip 10, 2011 7:40 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dzień dobry kocia chatko :) ostatnio bardzo jesteś przepełniona normalnie ruch jak w ulu nowych kociaków nie ma już tylko na półkach we witrynie.dziś odwożę klatkę pożyczoną dla Pysi . Mam jednak prośbę wieczorem w środę trzeba przygotować Gremlinki do zabiegu nakarmić i odizolować od jedzenia do czwartku rano.więc tylko na tę jedną noc potrzebna jest klatka albo podwójny boks dla tych kotków .jak pojadę do chatki przeliczę nasze zapasy jedzenia mokrego i potem napiszę bo trzeba wiedzieć jak stoimy z jedzeniem nawet jeśli sytuacja chwilowo nie jest alarmująca

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie lip 10, 2011 8:08 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

WIATAM !

W sprawie puszek dla kotów.Moi młodzi malżokowie przekazali na zakup mokego pokarmu dla kotów 100 zł.Bardzo popierają nasze stowazyszenie i od wiosny co miesiąć przekazują po 50 zł.
Mam prośbę do Jadzi aby kupiła puszki dla kotów takie jak uważa że są teraz przotrzene bo jesteś Jadziu na bieżąco w tej srawie .100 zł przypnę do tablicy na kwarantannie.
Pozrawiam Wszystkich
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Nie lip 10, 2011 8:23 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Sliczne dzieki Wiesiu i najlepsze zyczenia dla Nowozencow od nas wszystkich kociarzy :lol:
Zakupie jedzonko.
Nie musi byc z najwyzszej poki, troche kitkatu i Kiciusie ktore bardzo im smakuja, oraz tacki z winstona dla malych ktorymi tez sie zajadaja.
Podziekuj Mlodym za wsparcie.
A kiedy Wiesiu wracasz?
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie lip 10, 2011 8:55 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Wróciłam wczoraj gdyż moje chore kotki tego wymagaly tak że dzis chyba podjadę z pieniędzmi.Od poniedziałku 18 lipca idę na operację i niewiem kiedy będę w stanie dyżurować.Gdyby nikt się nie zglosił w ten czwartek 14 lipca rano na dyżur to jakoś sama bym go zrobiła oczywiście góra i dół boksów dokładnie nie byłaby sprzątnięta.
Podziękowania za podziękowania od Mlodożeńców
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Post » Nie lip 10, 2011 10:19 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Wiesiu ok.
Jakbys sie zdecydowala na dyzur w czwartek to ja przyjde pomoc :lol:
I tak wogole to bysmy sobie porozmawialy :) przed pojsciem do szpitala.
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie lip 10, 2011 12:24 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

podaję info dot zapasów mokrego jedzenia: 25 puszek różnych firm ,5 małych puszek karmy gourment, szesnaście pasztecików winston dla kotów dorosłych .dla maluchów dziesięć puszek małych 8 saszetek. Dla kotów chorych na brzuch dziesięć porcji sensitivity 2 puszki hillsa

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie lip 10, 2011 13:52 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Witam wszystkich po długiej nieobecności :mrgreen:

terenia1 pisze:Powrót z kotami do Kociej Chatki, w między czasie telefoniada ze ściąganiem kota z drzewa 8O jest już w kociarni, ale więcej wie Mara i Cookie na ten temat :wink:

Kocurek ma na imię Cytryn ze względu na swoje futerko, chociaz zastanawiałam sie również nad imieniem Tarzan :mrgreen:
w końcu maleństwo z drzewa ściągnęliśmy :smiech3:
Jest kochany, ale niestety strasznie placzę...
Dzisiaj rano byłam go odwiedzić i wyczyścić uszka, bo ma bardzo brudne.

jadziaII pisze:Przywiozlam Bieronka z Alwametu

I tu musze pochwalić mojego tate, bo chlopak specjalnie przesunał swój wyjazd co by Jadzie z kocurkiem przewieść do KCH :aniolek:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie lip 10, 2011 17:07 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Jadziu pieniadze już zawiozłam są przypięte do tablicy w dużej pocztówce z fokami obrazek dla chatki.Jeżeli jesteś tak uprzejma mi pomóc to bardzo proszę zapisać mnie na dyżur rano 14lipca

Mark Twain

wiesiak

Post » Nie lip 10, 2011 17:13 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dziewczyny super . :D
Troszkę spóźniona relacja z wczorajszego niedzielnego dyżuru. Dobrze że była Agata od :mrgreen: burasków ona zrobiła całą zdrową kociranię :D przy okazji przyniosła reklamówkę puszeczeka dla kociaków małych i duzych, reklmówkę czystych wypranych ręczników są włozone do szafy
Smoła ma ruja można zwariować :D drze się jak głupia, mały rudzielec strasznie płacze, dziewczyny obserwujcie czy on je przydałby mu się DT.
We wtorek czarna koteczka jedzie na sterylkę.
Gosiu Gremilny mozna zamknąć w rozłożonej klatce na zdrowej kociarni.

Mara we wtorek proszę Cię zabierz Biedrona i Klimka do lecznicy na kontrolę :D
I zastanawiam się czy Longera już nie wypuścić na zewnątrz , jak z tym jego jedzeniem może już jeść normalne jedzenie?

terenia1

Post » Nie lip 10, 2011 17:22 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:Smoła ma ruja można zwariować :D drze się jak głupia, mały rudzielec strasznie płacze, dziewczyny obserwujcie czy on je przydałby mu się DT.

Oj przydał by się...
Cytryn przy mnie jadł, pił a dzisiaj posprzątałam ładną kupkę i siku.
Uszka brudne ale świerzba nie ma (na mój i Jadzi gust) :wink:
Kurde może uda mi sie męża namówić... :roll:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie lip 10, 2011 17:51 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

kolejny drobiazg na paszczę Bigową :kotek: viewtopic.php?f=20&t=130180
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lip 10, 2011 18:15 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dziewczyny w Almavecie przebywa mały kociak ze schroniska trafił tam w sobotę, maluszek ma brzydką ranę na łapce i chyba złamaną łapkę, czy ktoś jutro mógłby zabrać maluszka na rtg bo w Amavecie niestety jest zepsuty.
Potem zostanie podjęta decyzja co do dalszego leczenia kociaka.

terenia1

[poprzednia][następna]